So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

Hän on täällä

... ja hän on maailman suloisin ja rakkain, tempperamenttinen ja aika lujatahtoinen tytön tyllerö. ❤

Huomenna tulee tasan kolme viikkoa siitä, kun pitkän ja melko raskaan synnytyksen päätteeksi tuo pieni ihme tulla tupsahti tähän maailmaan. Kolme viikkoa on mennyt hujauksessa pieneen neitiin tutustuessa ja uusia asioita hänen kanssaan opetellessa. Siksi en juuri tännekään ole joutanut kirjoitella, ymmärrätte varmaan! Hän on vienyt kaiken ajan ja kaiken meidän ajan ansainnutkin ❤ 

Kirjoittelen teille jonkinlaista synnytyskertomusta myöhemmin. Kokemus oli sen verran rankka, etten ole ihan heti valmis siihen edes kirjoittamisen muodossa palaamaan, vaikka toisaalta kirjoittaminen voisi henkisen palautumisen prosessissa auttaakkin. No, kirjoittelen heti kun se tuntuu hyvältä, toivottavasti jaksatte odottaa. :)

Instagram: enniheidi

Niin kuin jo sanoinkin, osaa tämä meidän pikkuinen tuuhetukkainen peikkotyttö näyttää jo oman tahtonsa! Ja siltä musta vaikutti jo raskausaikana. Hän liikkui mahassa silloin kun häntä itseään huvitti, ei varmasti silloin kun yritti hieman tökkiä ja herätellä. Ja päättihän hän jättää yksiönsäkin vasta kymmenen päivää lasketun ajan jälkeen. Sen verran oli kuitenkin äidin puolella, että käynnistys/kontrollipäivän aamuna synnytys käynnistyi kuin käynnistyikin itsestään, enkä joutunut pelättyyn lääkkeelliseen käynnistykseen. Mutta hyvä se on olla oma tahto ja tempperamenttia - sitä löytyy vanhemmiltakin niin oletettavasti myös tyttäreltä! Jonkun verran ollaan jouduttu kärsimään myös masuvaivoista näin alkuun ja voin kertoa että kyllä sydäntä riistää kun pieni huutaa täyttä kurkkua ja vanhempana olet jo kaikkesi yrittänyt että toista helpottaisi. Nyt kävimme kolme kertaa vyöhyketerapiassa ja uskallan ennakkoluuloiltani myöntää ja väittää, että kyllä se auttoi! Nyt meillä ollaan masuvaivojen kanssa jo hieman voiton puolella ainakin tähän hetkeen. Tuleehan niitä varmasti vielä, mutta onneksi saatiin tästä alkutaipaleelta ne edes vähän hellittämään. 

Siinäpä meidän pikakuulumiset tältä erää! Paljon on opeteltavaa ja ihmeteltävää - niin meillä kuin pikkuisellakin. Mutta yhdessä opetellaan ja opitaan ❤ Ristiäiset pidetään 9. syyskuuta enkä malta odottaa, että päästään muidenkin kuullen kutsumaan tyttöä ihan omalla nimellään! 

babyboom, vauvan vaatteet
babyboom, vauvan vaatteet

Sain yhteistyön merkeissä BabyBOOM:lta ennen tytön syntymää tuon suloisen rusettipipon ja ihanat kuukausikortit! Eipä mene kauaa kunnes päästään kuvailemaan tuon ensimmäisen kuukausikortin kanssa - siis enää viikko ja tyttö täyttää kuukauden? Miten aika oikeasti rientää! Suloinen pipo on valitettavasti vielä liian iso, mutta toivottavasti saadaan se käyttöön mahdollisimman pian. ❤

Onko BabyBOOM sulle ennestään tuttu? Jos ei, niin kannattaa pikapikaa käydä tutustumassa heidän ihanaan instagram -tiliinsä ja sitä kautta heidän tuotteisiinsa. Löydät heidät IG:stä nimimerkillä babyboomfinland. He tekevät pääasiassa päähineitä ja asusteita, mutta voit tilata heiltä esimerkiksi myös juurikin nuo söpöt kuukausikortit. Pipoissa, turbaaneissa ja rusettipannoissa voi valita kuosin monien ihanien kankaiden väliltä! Tämä pipo ei varmasti jää meillä viimeiseksi heidän tekemäkseen tuotteeksi! 

Vielä lyhyesti BabyBOOM:sta: BabyBOOMin takana toimivat äiti ja tytär joita yhdistää rakkaus käsitöihin ja kaikkeen kauniiseen. Ensin asusteita tehtiin vain vasta syntyneelle tyttärelle/tyttären tyttärelle, mutta pikkuhiljaa projekti laajeni isommaksi ja näin syntyi ns. "kolmen sukupolven minifirma" joka tuottaa nyt suloisia suomalaisia käsitöitä niitä rakastaville. Tämän "minifirman" toimisto pyörii kotona ja kaikki tuotteet tehdään ja pakataan 100% käsityönä. EIKÖ KUULOSTA IHANALTA? ❤ Käykää ihmeessä tutustumassa myös facebookissa: KLIK.

babyboom
babyboom, vauvan vaatteet

Palataan niin pian kuin mahdollista!
Enni