So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Home office

Nyt se on vihdoin tapahtunut: nimittäin varastomaisen romukasaksikin kutsutun huoneen alta on vihdoin paljastunut TYÖHUONE. Liikaa ei kuitenkaan pidä innostua, sillä esimerkiksi lattialistat ovat vielä laittamatta, mutta kyllä se vaan hymyn huulille nostaa kun huone alkaa jo muistuttaa sitä miltä sen kuuluukin. Lattialistatkin saadaan varmaan joulukuun aikana paikoilleen, eli kyllä se siitä pikkuhiljaa.

Meillä ei oo koskaan ollut aiemmin tilaa tehdä ihan kunnollista työhuonetta. Oon kuitenkin aina ajatellut, että kun sellaiseen mahdollisuus tulee, niin sellainen tehdään. Ensinnäkin Mikko tekee tällä hetkellä aika paljon töitä kotona, joten senkin suhteen on kiva, että hommia saa tehdä omassa rauhassa. Toisekseen mun ainut harrastus just nyt näin kotiäitinä on tämä blogi ja on kiva päästä uppoutumaan kirjoittamisen ja blogien maailmaan välillä ihan kaikessa rauhassa. Blogin kirjoittaminen on mulle kuitenkin sitä vähää omaa aikaa, jota jokainen äiti (ja isäkin) välillä varmasti tarvitsee. Nyt voin tarvittaessa laittaa vaikka puoleksi tunniksi - tunniksi oven kiinni, kuulokkeet korville ja tehdä tätä omaa harrastusta ihan rauhassa. Pieni oma aika silloin tällöin piristää ja sitten sitä jaksaa taas entistä paremmin pyörittää arkea! :) 

Työhuoneen sisustus on melko mustavalkoinen niinkuin olin sen ajatellutkin. Pientä "lämpöä" tuo kuitenkin tuo pöytälevy sekä samaa sävyä oleva seinähylly, jonka kuvaan teille sitten myöhemmin. Työhuoneeseen on vielä hankkimatta lipasto, sillä lisää säilytystilaa kaiken maailman papereille, laskuille yms. tarvitaan vielä. Lisäksi oon suunnitellut seinille tauluja, joilla saa vähän väriä ja twistiä muuten yksinkertaiseen kokonaisuuteen. 

Tämän Mesh muistitaulun sain yhteistyössä OMAshop sisustuskaupasta. Olin katsellut tämän tyyppisiä muistitauluja paljon netistä ja pienessä mielessä kävi jo tuunata tällainen itsekin, mutta onneksi löytyi valmis, ainakin omaa silmää paljon miellyttävä muistitaulu. Noi DIY -jutut kun ei oo ehkä kuitenkaan ihan mun ominta alaa... Tässä muistitaulussa tykkään erityisesti tuosta lisälokerikosta, johon saa helposti laitettua esimerkiksi kalenterin ja se on sitten helppo napata tuosta kun tarve tulee. Muistitauluun saa helposti vaihtelua laittamalla siihen erilaisia sisustuskortteja, kuvia ja koristeita. Oonkin teetättänyt siihen myös pari valokuvaa, joita postista kovasti odottelen. Taulu on siis käytännöllisyytensä lisäksi erinomainen ja kaunis lisä sisustukseen. Juuri tämän kyseisen muistitaulun löydät täältä.

Mutta nyt mulla olisi teille pienimuotoinen ilmoitus! Mustavalkoisen värikästä tulee alkuvuoden aikana muuttamaan uuteen osoitteeseen. En siirry mihinkään portaaliin, vaan palaan niin sanotusti entiseen, eli ihan vaan omaan blogiin. Oon puuhaillut tätä tässä nyt hetken aikaa ja laittelen teille uudet osoitteet ja muut tiedot sitten myöhemmin kun blogi virallisesti aukeaa. Siihen saakka kirjoittelen normaalisti täällä So-Upilla, eli palataan taas pian! Luvassa on lisää sisustusjuttuja ja työn alla on myös Mean 4kk -postaus.

Kivaa viikonloppua teille ❤ Me suunnataan huomenna koko perheen voimin auto kohti Helsinkiä! 
Enni