So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

MayBeauty Face Mask: pelastus epäpuhtaalle iholle

Nyt mennään blogin aihealueen ulkopuolelle aika lujaa (tai no, riippuu mitä nyt kukakin määrittlee lifestyle -käsitteen alle) mutta en yksinkertaisesti ja rehellisesti voinut kieltäytyä tästä yhteistyömahdollisuudesta kun sitä minulle tarjottiin! Oon nimittäin pitkän aikaa ollut todella kiinnostunut näistä kaikenlaisista mustapää- yms. kasvomaskeista, mitä monet tuntuu kokeilleen, joten halusinpa tietenkin tilaisuuden tullen päästä testaamaan tätä itsekin. :)

Ainakin Instagramin puolella mua seurailevat tietävät, että oon raskausaikana kärsinyt jos jonkinlaisista iho-ongelmista kasvojen alueella: välillä iho kuivahtaa täysin, mutta suurimman osan raskausajasta iho on ollut rasvainen ja siihen on ilmestynyt ajoittain epäpuhtauksia. Yleensä näpyt tulevat ja menevät, mutta joiltakin osin iho on saanut kärsiä raskaushormoneiden aiheuttamista epäpuhtauksista koko tämän kohta yhdeksän kuukauden ajan. Kun sain varmistuksen, että MayBeautyn face maskia voi käyttää myös raskausaikana, niin lähdin innolla kokeilemaan, olisiko kyseisestä tuotteesta apua omalle iholleni.

maybeauty, kauneus, kasvonaamio facemask, mustapäänaamio

Kenelleppä ei pieni arjen hemmottelu kotona kelpaisi!

Face maks on siis kasvonaamio, joka lupaa poistaa mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäistä aknea. Naamion käytön jälkeen ihon tulisi tuntua pehmeämmältä ja puhtaammalta. Miten naamio sitten toimii?

  1. Naamio levitetään kasvoille paketin mukana tulevalla siveltimellä. Sen avulla saat naamion tasaisesti koko kasvoille
  2. Naamion annetaan kuivua kasvoille n. 30-45 minuuttia (itselle on riittänyt tuo 30min, muuten jämähtää liian tiukkaan ja pois kuoriminen saattaa olla jopa hieman kivuliasta)
  3. Vaikutusajan jälkeen naamio kuoritaan pois kasvoilta - näet kuinka esimerkiksi mahdolliset mustapäät ovat tarttuneet naamion pintaan ja irtoavat sen mukana
  4. Itse huuhtelin kasvot vielä lämpimällä vedellä ja samalla sain viimeisetkin rippeet naamiosta pois kasvoilta

+ Naamion käytön jälkeen ainakin oma ihoni tuntui hetken todella kireältä ja kuivalta (tuote oli todellakin imenyt rasvaa ja epäpuhtauksia) joten on erityisen tärkeää, että muistat asianmukaisen ihon kosteutuksen käytön jälkeen! :)

maybeauty, kauneus, kasvonaamio facemask, mustapäänaamio

Olen nyt kolme kertaa ehinyt testata naamiota ja tähän mennessä käyttökokemukseni ovat olleet positiivisia. Naamiota pois kuoriessani huomasin, että se todellakin oli imenyt ihon epäpuhtauksia itseensä. Käytön (ja kosteutuksen) jälkeen iho todellakin tuntui pehmeämmältä ja puhtaammalta. Etenkin kasvojen t-alueen iho on myös kolmen käyttökerran jälkeen pysynyt paremmassa kunnossa. Pahimpiin epäpuhtauksien ongelmakohtiin, joita minulla ovat tällä hetkellä suun ympärysalue, en vielä ole huomannut suurta vaikutusta, mutta uskon pidempiaikaisen käytön antavan positiivisia tuloksia. Kaiken tämän lisäksi plussaa on, että naamion käyttö on ikään kun arjen luksusta ja omaa aikaa kiireisten päivien keskellä - kenelleppä ei pieni arjen hemmottelu kotona kelpaisi!

maybeauty, kauneus, kasvonaamio facemask, mustapäänaamio

Ja olipas mulla teillekin tästä pieni ylläri! Nimittäin käyttämällä alennuskoodia ennimask saat nyt MayBeautyn verkkokaupasta (KLIK!) -30% alennuksen face maskia tai muita tuotteita tilatessasi. Jos siis olet halunnut testata tätä tuotetta ja viettää pienen hemmotteluhetken, niin nyt on oiva tilaisuus kokeilla tuotetta alennettuun hintaan. :)

Nyt toivottelen just sulle aurinkoista ja  pirteää keskiviikkoa ja alan tehdä itse pian lähtöä raksalle! Siivoushommat odottavat tekijäänsä...


Enni 

ps. kiinnostaisiko teitä kuulla neuvolakuulumisia seuraavaksi?