So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Ideoiden tulva

Moikka!

Uusi koti alkaa päivä päivältä näyttää enemmän kodilta ja on ihana saada jo joitain kokonaisuuksia selvästi näkyviin. Esimerkiksi meidän makuuhuone, takkahuone ja työhuone ovat enää vailla vain loppusiivousta ja lattialistoja! Vielä on paljon tehtävää mutta päivä päivältä ja huone huoneelta ollaan edetty ja kovasti olisi toive päästä juhannukseksi omaan kotiin - vaikka ei nyt tietenkään täysin valmiiseen mutta asumiskuntoiseen. Välillä tämä raskaushormonihirviö on aivan itkun partaalla ja luovuttamisen kannalla mutta täytyy vaan jaksaa uskoa, että kyllä uusi koti vielä valmistuu. Sen olen kyllä päättänyt, että pikkuinen ei tänne väliaikaiskotiin kuitenkaan synny vaan haluan, että saadaan alottaa meille uusi perhe-elämä pienenä perheenä omassa rauhassa ja omassa kodissa. Muutan sinne sitten vaikka vain mikro ja sänky mukanani mutta kuitenkin! :D 

Vaikka mulla on melko selkeä visio jokaisesta huoneesta ja kodin yleisilmeestä, on ihana selata uusien ideoiden ja inspiraation perässä esimerkiksi instagramista samantyylisiä koteja ja sisustuksia. Instagram on tietenkin täynnä vaikka kuinka paljon inspiroivia tilejä, mutta viimeaikojen suosikeiksi ovat nousseet mm. @hannankotona, @heinassaheiluvassa (blogi: http://www.heinassaheiluvassa.fi/) ja @home_is_my_happy_place. Sainkin luvan käyttää heidän kuviaan tässä inspiraatiopostauksessa. Katsellaan ensin kuvia ja palataan sitten siihe, mitä ideoita olen ehkä juuri näistä sisustustyyleistä poiminut ja mistä juuri näissä kuvissa pidän. 

Kuvat 1, 2, 3, 4 & 9: @hannankotona
Kuvat 5, 6, 7 & 8: @home_is_my_happy_place  

Kuvat 1, 3 & 4: @home_is_my_happy_place
Kuva 2: @hannankotona

Kuvat 1, 2, 4 & 5: @heinassaheiluvassa
Kuva 4: @hannankotona

Yhtä hyvin voi yhdistellä hillittyä ja räväkkää, vanhaa ja uutta, tummaa ja vaaleaa sekä erilaisia pintamateriaaleja ja kuoseja.

Näissä mun valitsemissa kuvissa tulee selkeästi esille ainakin yksinkertainen ja valoisa värimaailma: valkoinen, harmaa, musta. Nämä ovat värejä, jotka aika pitkälle tulevat meidänkin kodissa näkymään - tosin listaan voidaan lisätä vielä beige. Jos ootte seuranneet mun blogia (nykyistä tai entistä) tai mua muualla somessa pidempään, niin aika samat sävyt ja värit hallitsevat niin tässä uudessa kuin meidän vanhassakin kodissa. Mun mielestä nämä ovat värejä, joiden ympärille on helppo rakentaa erilaisia kokonaisuuksia ja jotka antavat mahdollisuuden muuttaa sisustusta muilla elementeillä kun vanha alkaa kyllästyttää. Uusilla huonekaluilla ja tekstiileillä on helppo halutessaan esimerkiksi lisätä tai poistaa väriä. Näissä yllä olevissa kuvissa tykkään erityisesti yksinkertaisuudesta, johon on kuitenkin osattu yhdistellä vähän sitä ja tätä. Kaiken ei tarvitse aina olla sävy sävyyn ja sopia täydellisesti toisiinsa! Yhtä hyvin voi yhdistellä hillittyä ja räväkkää, vanhaa ja uutta, tummaa ja vaaleaa sekä erilaisia pintamateriaaleja ja kuoseja. Mun mielestä näissä kuvissa on osattu yhdistellä eri elementtejä niin, että kokonaisuus on kuitenkin loppupeleissä selkeä ja rauhallinen. 

Voi mikä hinku mulla onkaan jo päästä laittamaan tavaroita paikoilleen uuteen kotiin! Oon jo aiemmin maininnutkin, että kaikkea on tullut ostettua ja omissa mielikuvissa hankitut jutut sopivat niille suunnitelluille paikoilleen, mutta kokonaisuuden ja todellisuuden pääsee näkemään kuitenkin vasta sitten kun kotia pääsee oikeasti sisustamaan. Toivotaan, etten oo tehnyt ihan kauheasti hukkahankintoja! En nyt usko kuitenkaan... :) 

Mitäs tykkäsitte tällaisesta inspiraatiopostauksesta ja kohtaako näiden kuvien sisustukset ja tyylit sun oman tyylin kanssa? Käykäähän ottamassa nuo instagramtilit seurantaan jos ihanat ja inspiroivat sisustuskuvat kiinnostavat! Mun seuraavassa postauksessa pääsette näkemään ainakin makuuhuoneen ja työhuoneen tapetteja ja nykyistä tilannetta eli konkreettisesti kurkkaamaan miltä raksalla nyt näyttää. :) Siihen saakka toivotan teille aurinkoisia päiviä, vaikka säätiedotukset päivä toisensa jälkeen vähän masentavat. Aina on kuitenkin toivoa, vai mitä? ;) 

Enni