So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Inspiroiva koti / osa 1

Ihanaa päästä aloittamaan vihdoin tämä uusi postaussarja: Inspiroiva koti. Edellinen postaussarja "Mitä jää mikä muuttuu" jäi eteisen ja kylpyhuoneen osalta valitettavasti kesken, sillä olemme jo ehtineet muuttaa (väliaikaisesti vanhemmilleni) enkä viitsi enää julkaista kuvia nyt jonkun toisen kodista. Ymmärrätte varmaan! 

Ensimmäinen inspiroiva koti on Juulia S. -blogin takaa löytyvän Juulian ihanasti sisustettu rivitalokolmio. Vierailin Juulian luona muutama viikko takaperin ja ihastuin täysin kodin hieman rustiikkiseen mutta silti moderniin tyyliin. Sisustuksesta löytyi yllättävän paljon samanlaisia elementtejä kuin mistä itse pidän. Sainkin monille sekailaisille sisustusajatuksilleni hieman lisäpotkua ja kannustusta Juulian sisustuksesta. Voitteko kuvitella kun tartuin kameraan ja kuvasin jokaisen pienenkin yksityiskohdan? Voi kun pääsisin jo laittamaan omat sisustussuunitelmat (ja miljoonat hankinnat) toteen uudessa kodissa! No, kaikki ajallaan. Onneksi ollaan jo voiton puolella! 

Mutta nyt kurkistetaan ihaniin yksityiskohtiin Juulian kotona.

Yksi lempikohdistani oli tuo vanhasta ovesta tehty sängynpääty. Täytyy myöntää, ettei olisi tullut itselle mieleenkään! Samaan tyyliin sopii vanhoista viinilaatikoista nikkaroidut yöpöydät - vanhasta uutta, mikäs sen parempaa! Mietin pitkään meillekin yöpöydän valaisimiksi seinävalaisimia ja olinkin jo tilannut yhdet mutta ehkä hieman kuitenkin syystä tai toisesta epäröin. Seinävalaisimet sopivat kuitenkin yllättävän hyvin myös makuuhuoneeseen, joten tilaamani valot tulevat todellakin käyttöön. Näette ne sitten ajallaan! Jotain samaa kuin noissa kuvissa olevissa, mutta kuitenkin täysin erilaiset.

Mites tuo ruokapöytä sitten... SYVÄ HUOKAUS. Olen etsinyt meille uutta ruokapöytää viime syksystä saakka kissojen ja koirien kanssa. Mutta kun ei niin ei. Tuo Juulialta löytyvä Pentikin pöytä on aivan ihana, mutta kaiken remontista johtuvan rahanmenon keskellä kuitenkin liian kallis nykyiseen tilanteeseen. Lisäksi pöytä on hieman liian pieni eikä sitä ilmeisesti välttämättä enää edes saa Pentikiltä? Mutta onhan tuo nyt aivan ihana! Juuri sen tyylinen vanhan rustiikkinen mitä meillekin kovasti etsin. Vielä ei etsinnät ole tuottaneet tulosta, ruokapöydän tuolit kyllä löytyy... Saa nähdä miten pitkään syödään lattialla kunnes kelpuutan jonkun pöydän meillekkin, heh!  

Eikö ole kaiken kaikkiaan aivan ihania sisustuselementtejä ja yksityiskohtia? Kokonaisuudessaan koti oli ihanan yhtenäisesti sisustettu ja tykästyin siihen täysin. Juulian blogista löydätte varmasti lisää kuvia ja inspiraatiota. :)

Maanantaista huolimatta ihanaa päivää just sulle ❤
Enni 

ps. jutellaanhan kommenttiboksin puolella? Jos kommentointi vaikuttaa hankalalta, yksinkertaiset ohjeet siihen löytyvät TÄÄLTÄ

Instagram, snapchat & pinterest: enniheidi
Facebook: https://www.facebook.com/mustavalkoisenvarikasta/