So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Joulu Joensuun Kukkatalolla

Vierailin yhteistyön merkeissä sunnuntaina Joensuun Kukkatalolla. Paikka oli mulle ennestään tuttu, sillä olen ostanut monet kukat ja kasvit kukkatalolta, mutta en ollut koskaan käynyt siellä näin joulun aikaan. Ja voinpa sunnuntaisen vierailuni jälkeen todeta, että kyllä kannattaa käydä! Liikkeessä soi joululaulut ja koristeita oli ripoteltu sinne tänne pitkin isoa liikettä. Myynnissä oli vaikka minkälaisia ihania joulukoristeita ja muita piensisustusesineitä! Voin kertoa, että pieneen kameraani tallentui huima määrä kuvia tuon vierailun aikana. 

Joensuun Kukkatalolta löydät siis ympäri vuoden erilaisia kasveja, kukkia ja sisustusesineitä. Nyt joulun lähestyessä voit löytää joulukukkien lisäksi muita ajankohtaisia kasveja, sisustusesineitä ja lahjaideoita. Uutena tänä vuonna Kukkatalolle on tullut myös laaja valikoima erilaisia jouluvaloja paperitähdistä led-valoköynnöksiin ja koristevaloihin. Minua itseäni kiinnostivat luonnollisesti eniten kaikki sisustustavarat ja näin viimeisen päälle jouluihmisenä olisin voinut haalia kotimme täyteen ihania jouluisia koristeita. Koska kuvat tässä tapauksessa kertovat todellakin enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille hieman maistiaisia siitä, mitä kaikkea voit Kukkatalolta löytää.

Kasveista ja kukista erityisesti kuvissa näkyvät jouluruusu ja huonekuusi ovat joulun ajana suosikkeja. Itselleni voisin ehdottomasti hankkia noista molemmat, mutta tuo huonekuusi sopisi kyllä mainiosti meidän pieneen olohuoneeseen joulun talvista tunnelmaa tuomaan.

Väreistä esille nousivat joulunpunaisen lisäksi hopea ja kultainen, jotka molemmat tuovat sisustukseen tietynlaista hohdokuutta ja taikaa.

Valoja oli käytetty monipuolisesti myös erilaisissa kukkakimpuissa ja -asetelmissa. Tässä pieni pattereilla toimiva valokäynnös oli aseteltu kauniisti talvisen kukkakimpun ympärille. Voin myöntää, ettei itselle olisi tullut mieleenkään yhdistää valoja kukkakimppuihin, mutta ideahan on aivan mahtava ja tuo heti kukkakimppuun talvista tunnelmaa. Vai mitä te olette mieltä? 

Kiinnitin itse erityisesti huomiota suureen valikoimaan erilaisia Yankee Candle's sarjan kynttilöitä. Olen ihastellut kyseisiä kynttilöitä blogeista ja netistä iät ja ajat mutten ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa, koska olin siinä uskossa, ettei näitä saa mistään Joensuusta. Joensuun kukkatalo onkin ainoa paikka, mistä voit Joensuusta ostaa Yankee Candles -kynttilöitä monessa eri tuoksussa ja koossa.

Sain ilokseni kotiin viemisiksi yhden kynttilän ja valitsin jouluisen vaaleanpunaisen snowflake cookie -tuoksuisen kynttilän, josta näette kuvia alla.  

Kynttilästä kantautui ihana tuoksu koko meidän pieneen kotiin ja kaiken lisäksi sopi kaikkien kynttilöideni joukkoon mainiosti! Uskon, että tuo kynttilä tulee palamaan nopeasti loppuun. <3

Enni