So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Kevättä kotiin pienillä muutoksilla / 4 vinkkiä

Teillä tulee varmaan korvista ulos tämä mun keväät hehkuttaminen, varsinkin kun en ole varmasti ainut joka blogissaan tätä kaunista auringonpaistetta ja raikasta pikkupakkasta hehkuttaa! Kevään tullessa on myös kiva tuoda raikasta tunnelmaa kotiin. Pienikin vaihtelu ja muutokset riittävät - koko kotia ei siis tarvitse sisustaa uudelleen saadakseen yleisilmeen keväiseksi ja raikkaaksi. Tunnelma voi muuttua laidasta laitaan siis myös pikkubudjetilla! Mielikuvitusta käyttämällä saa jo paljon aikaan. Tässä mun pienet vinkit kodin keväiseen raikastamiseen:

1. KUKAT - tämä ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä! Rakastan tulppaaneja, ruusuja, neilikoita ja viherkasveja vaikka en todellakaan mikään viherpeukalo (valitettavasti) olekkaan. Erilaiset kukat tuovat heti kotiin raikkaamman tunnelman ja tuoksun. Pienet väripilkut siellä täällä sopivat jokaiseen huoneeseen. Meillä on melkein aina keväällä ja kesällä (miksei myös syksyllä ja talvella) kukkia ainakin keittiönpöydällä ja olohuoneessa. 

2. MIELIKUVITUS - käytä rohkeasti mielukuvitusta, kaikkien tavaroiden ja sisustusesineiden ei tarvitse olla vain yhtä ja alkuperäistä käyttötarkoitusta varten. Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa hedelmäkori toimittaa paperikorin virkaa ja Iittalan karahvi toimii maljakkona kukille keittiössä. Sisustusta on helppo muuttaa pienillä asioilla ja aina ei tarvitse ostaa uutta saadakseen uutta! 

3. VALO - anna valon tulvia kotiisi. On ihanaa kun vielä kuuden aikaan illalla saa nauttia luonnonvalosta. Anna verhojen olla auki niin kauan kunnes pimeä tulee ja anna auringon paistaa ulkoa sisälle! Ihana auringonpaiste saa aikaan mitä hienoimpia valoefektejä ja varjoja - ilmaista taidetta seinille!

4. TEKSTIILIT - vaihda tyynynpäälliset, torkkupeitot, matot ja verhot keväisempiin väreihin ja kuoseihin. Vaaleat värit tuovat tilan tuntua pieneenkin tilaan. Väreilläkin on lupa leikitellä, sitä ei kannata unohtaa. :)

Siinäpä mun neljä helppoa ja yksinkertaista vinkkiä! Toivottavasti näistä oli teille hyötyä. :) 

Me käytiin tänään hieman sisustusostoksilla, mutta ostoksia pääsette näkemään vasta sitten omilla paikoillaan uudessa kodissa. Seuraavassa postauksessa kuitenkin asiaa niistä uuden kodin sävyistä ja väreistä, mitä jo aiemmin lupailinkin.

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon ❤ meidän viikko alkaa jännityksellä, sillä huomenna meillä on kauan odotettu rakenneultra... hui! 

Enni