So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Mitä jää, mikä muuttuu - osa 2

Heippa!

Tässäpä tulisi mitä jää, mikä muuttuu -postaussarjan toinen osa ja kuvia meidän olohuoneesta. Sisustus on nykyäänkin melko samanlainen, ainoastaan tyynyjen värit muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja sohvapöytä on vaihtunut hieman kevyempään malliin, joka luultavasti siirtyy sitten myös uuteen kotiin. Tykkäsin tuosta lasisesta sohvapöydästä kyllä tosi paljon (ja ehkä näitä kuvia katsellessani sitä vähän jopa ikävöin) mutta faktat pöytään: se oli aivan liian massiivinen meidän pieneen olohuoneeseen. Mutta, eiköhän mennä itse asiaan! :) 

NYKYINEN: Keittiön vaalea värimaailma jatkuu myös olohuoneen puolelle, mikä on toisaalta hyvinkin loogista, koska asunto on pieni ja tiloiltaan melko yhtenäinen. Rakastan tuota päätyseinän beigevaaleaa tapettia ja haluaisin sitä ehkä myös uuteen kotiimme. Kokonaisuudessaan olohuone on mielestäni meidän kodin kaunein huone! Huom huom. nuo tv:n johdot saatiin vihdoin syksyllä PUOLENTOISTA VUODEN jälkeen laitettua piiloon. Ehkä vartti siinä menikin... mutta tiedättekö, jokaisessa kodissa on jotain mitä ei vaan saa aikaiseksi? Onhan? 

MITÄ JÄÄ, MIKÄ MUUTTUU: Noh, olohuone tulee olemaan tuplasti ellei triplasti suurempi kuin nykyinen. Haluan säilyttää samat vaaleat sävyt, tosin ehkä ripauksella tummempaa siellä täällä. Ehkä jopa mustaa? Haluaisin kovasti ison harmaan kulmasohvan, mutta luulen, että ainakin aluksi nykyiset sohvamme muuttavat mukanamme uuteen kotiin. Tv-taso on aivan liian pieni uuteen kotiin, joten se menee vaihtoon. Mattokin on liian pieni, mutta sille on jo keksitty uusi paikka tulevasta takkahuoneesta. Olohuoneen verhot löytävät paikkansa mahdollisesti lastenhuoneesta, samoin tuo lipasto joka taustalla näkyy. Pienillä muutoksilla ja lisäyksillä toivon, että uusi olohuone tulee olemaan tunnelmaltaan melko samanlainen kuin nykyinenkin. Lattian väri tosin mitä todennäköisimmin hieman tummenee! 

Mitäs ootte mieltä nykyisestä olohuoneestamme ja uusista suunnitelmista?
ps. Ihana kevät tekee tuloaan, joten täytyypä alkaa laittelemaan kevättä tänne kotiinkin - näistä keväisistä sisustuskuvista inspiroituneena! Aurinkoisia kevätpäiviä teille <3
 

- Enni 

Postaussarjan ensimmäiseen osaan pääset TÄSTÄ.