So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Raskauskuulumisia ja arvonta (instagram)

Heipat sunnuntaihin täältä sängyn pohjalta! ❤

Vielä edellisessä postauksessa kehuin jo parantunutta oloani raskauden osalta mutta tällä hetkellä olo ei valitettavasti enää ole niin hyvä. Sain perjantaina jonkun ihmeellisen "kohtauksen" joka alkoi aivan yllättäen kovalla huimauksella ja johti noin tunnin kestävään rajuun oksenteluun. Niin rajuun, että vielä eilen lauantaina mun kasvot oli täynnä pieniä pisamamaisia mustelmia... Oksentanut en sentään enää ole, mutta huimaus jatkuu vaihtelevasti edelleen ja aionkin huomenna soittaa asiasta neuvolaan. Toivon todella, että tämä EI OLE seuraava syy jäädä sairaslomalle, kun juuri pääsin takaisin töihin ja oon jaksanut ihan ok. Tällä hetkellä makaan "sänkypotilaana" sillä huimaus on pahimmillaan kun lähden liikkeelle.. 

Nyt on menossa siis raskausviikko 18 ja rakenneultraan on enää noin kolmisen viikkoa. Monet varmaan miettii, halutaanko me tietää vauvan sukupuoli ja kyllä, todellakin halutaan jos meidän mini vaan paikkansa suostuu näyttämään! Tärkeintä on kuitenkin ensin kuulla, että kaikki muu on hyvin. :) Noin viikon verran olen tuntenut pienen pieniä hentoja liikkeitä - tosin en tässä vaiheessa ensiodottajana voi olla aivan täysin varma, onko kyseessä liikkeet! Pientä siroa kuplintaa, ainakin niin monet ensiliikkeitä kuvailevat ja koen sellaisia muutaman kerran tunteneeni. Tästähän ne pikkuisen liikkeet vaan kovenevat ja kovenevat ja odotetaan kovasti Mikon kanssa niitä liikkeitä, jotka Mikkokin voi sitten kädelle tuntea. Voi että, on se tämä odotus (kaikessa kaameudessaankin välillä...) vaan niin ihanaa! On uskomatonta, että mun sisällä kasvaa pieni ihme, meidän pieni rakas aarre joka tekee meistä pian kokonaisen perheen. ❤

Mutta nyt arvontaan! Arvomme yhteystyössä raskauskeiju.fi sivun kanssa vapaavalintaisen imetyskorun raskauskeijun laajasta valikoimasta. Arvonta suoritetaan tällä kertaa instagramissa, joten jos haluatte osallistua niin käykää seuraamassa mua instagramissa nimimerkillä @enniheidi ja tsekatkaa kuinka arvontaan osallistuminen tapahtuu. :) Imetyskorun on tarkoitus antaa lapselle imetyshetkeksi virikettä ja se auttaa lasta keskittymään imetykseen. Käytännössä se siis antaa lapsen käsille imetyksen ajaksi jotain muuta tekemistä kun esimerkiksi äidin ihossa ja rinnoissa "riippumista" ja rauhoittaa näin koko ainutlaatuista ja yhteistä hetkeä. Lisätietoja näette tuosta alimmasta kuvasta ja tietenkin raskauskeijun omilta sivuilta. :) 

Käykäähän osallistumassa! Koru on myös mahtava lahjaidea odottavalle tai pienen lapsen äidille, eli osallistua voi tietenkin, vaikka itsellä ei korulle juuri nyt olisi tarvetta! 

Mut hei, kertokaa mitä teille kuuluu? Joko aurinko ja kevät saa teidätkin hymyilemään ja jaksamaan arjen keskellä? :)

Enni