perhe

Nimi pienelle prinsessalle

Meidän pienen prinsessan ristiäisiä vietettiin 9. syyskuuta, eli  pari viikkoa sitten. Me haluttiin pitää ristiäiset mahdollisimman nopeasti, että päästään käyttämään nimeä "julkisesti". Oli nimittäin aika hankala edes tuon n. kuuden viikon verran pitää nimi salassa - eikä se sitten salassa ihan kaikilta loppupeleissä pysynytkään! Esimerkiksi mun vanhemmille päätettiin kertoa etunimi, koska nähdään kuitenkin paljon ja haluttiin että jos nimi tulee ilmi niin se tulee tarkoituksella eikä vahingossa lipsauttamalla. Ovelasti myös kaikki neljä kummia tarvitsivat nimen lahjaa varten, haha! No mutta, suurimmalle osalle vieraista nimi tuli kuitenkin yllätyksenä. :) 

Järjestettiin ristiäiset meillä kotona, nyt kun kerran tilaa riitti. Ristiäiskakkua ja karjalanpiirakoita lukuunottamatta kaikki tarjoilut tehtiin yhdessä sukulaisten kanssa. Iso kiitos siis etenkin molemmille mummoille siivous- ja leipomisavusta! Ilman apujoukkoja olis kyllä nämä juhlat jääneet järjestämättä, sillä Mikko oli illat töissä ja mie toki ihan kiinni tuossa pikkuisessa. Onneksi juhlat saatiin kuitenkin pidettyä. Haluttiin pitää ristiäiset mahdollisimman pieninä, eli kutsuttiin vain lähisuku paikalle. Juhlat menivät kaiken kaikkiaan tosi kivasti ja tyttökin oli koko juhlan ajan hymyilevä oma itsensä, vaikka välillä kärsitään vieläkin aikamoisista masuvaivoista. Hän kiersi koko juhlan ajan sylistä syliin väläytellen hymyjä kaikille vieraille ❤.

Tässä teille kuvapläjäys juhlista ja loppuun tietenkin pienen prinsessan nimi:

 Tämä suloinen äidin ja isän aarre sai siis kasteessa nimekseen: Mea Anna Evelia ❤

Kiitos vielä kaikille ristiäisiin osallistuneille ikimuistoisesta päivästä ❤


Millaisia ajatuksia teille heräsi nimestä? Osasiko joku kenties aavistaa minkä tyylinen nimi tytölle tulee?

Seuraava postaus olisikin sitten vuorostaan taas sisustusjuttuja. Kuvat ovat jo valmiina, kirjoittelen taas mahdollisimman pian!
Enni

Instagram & Snapchat: enniheidi
Facebook: KLIK!