sisustus

Selkeitä sävyjä (+ ohjeet kommentointiin)

Kenellekään ei varmaan oo jäänyt epäselväksi, että rakastan selkeitä, maanläheisiä ja ajattomia sävyjä sisustuksessa. Tai no tarkemmin sanottuna: isoissa linjoissa. Samalla tutulla linjalla mennään myös uudessa kodissa, tosin nykyisestä poiketen aion tuoda pienemmillä pinnoilla, tekstiileillä ja sisustusesineillä kontrastia ja rosoisuutta. 

No mutta, vaaleilla turvallisilla sävyillä siis maalataan ja tapetoidaan. Beige, valkoinen, harmaan eri sävyt... ehkä yksi huone uskaliaammin tummemmalla! Seuraavassa kuvassa näette eteisen, olohuoneen ja takkahuoneen tapettivalintja.

Uuden kodin eteinen/aula on todella iso ja kulmikas. Harmaa tapetti ei suinkaan täytä koko tilaa vaan sitä laitetaan tuomaan sävyeroja ja kontrastia tietyille seinille. Muut seinät maalataan valkoisiksi. Tapetti on muuten Espritin tapettimallistoa ja täytyypä myöntää, etten ennen tämän tapetin löytämistä tiennyt kyseisen merkin valmistavan edes tapetteja!  

Olohuoneen päätyseinä tapetoidaan vaalealla beigellä, joka luonnossa ja varsinkin valon siihen kauniisti osuessa hieman kimaltelee (kuvaan tuo kimalle oli hankala ikuistaa). Olohuoneesta tulee lattian, muiden seinien ja huonekalujen kanssa sellainen "hallittu sekametelisoppa", sillä aion yhdistää sinne useita eri pintoja ja sävyjä. Pitäkää pliis mulle peukkuja että mun visio näyttää sitten valmiina yhtä hyvältä kuin mun mielikuvissa... 

Mikko sai valita takkahuoneen tapetin, sillä vierashuoneenakin toimiva takkahuone on vähän niin kuin Mikon valtakuntaa. Sinne se on kaavaillut jos mitä viinikaappia ja kokiskaappia - kun vaan vielä muistaisi, ettei ole kyse mitenkään kauhean isosta tilasta. Mutta antaa toisen innostua ja suunnitella, ihanaahan se on! Tapetti on sama kun meidän nykyisen olohuoneen tapetti ja tykkään siitä kyllä, vaikka tuo nykyisen tapetin beige sävy on mielestäni tuota harmaata paljon kauniimpi ja pehmeämpi. Kiva tapetti jokatapauksessa ja tosiaan tätäkin laitetaan vain yhdelle seinälle - muut tulevat valkoisiksi. Näette muuten tapetin kuvion hieman paremmin TÄSTÄ postauksesta. 

Makuuhuoneen tapetti ei näihin kuviin vielä kerennyt, mutta kuvaan sen sitten samassa työhuoneen ja lastenhuoneen tapettien kanssa. Ainoastaan työhuoneen tapetti on vielä valitsematta, sillä haluan sinne vähän jotain erilaista ja rohkeampaa, mutten vielä ole löytänyt "sitä jotain". Pian tulee kyllä kiire! 

Vähän aiheen vierestä haluan vielä laittaa tähän postaukseen yksinkertaiset ohjeet kommentointiin, mikä on ilmeisesti monelle osoittautunut syystä tai toisesta hankalaksi. Uskokaa mua, näyttää monimutkaisemmalta kuin onkaan. Tässä ohjeet:

- Klikkaa postauksen lopusta kommentoi (voit myös tykätä tai jakaa)

- Klikkaa aloita keskustelu > kommenttikenttä avautuu ja voit kirjoittaa risut, ruusut, palautteet, terveiset, rakkauskirjeet... ;)

- Klikkaa kohtaa NIMI. Voit valita esimerkiksi Facebook-tunnuksilla kommentoinnin mutta myös anonyyminä kommentointi onnistuu helposti! Klikkaa ruutujen alapuolelta kohtaa "kommentoin mieluummin vieraana" ja täytät vain sähköpostiosoitteesi ja nimimerkkisi. Sähköpostiosoitteesi ei näy minulle. 

HELPPOA? Jatketaanhan vuorovaikutusta kommenttikentän puolella, se on tän homman parasta antia! ❤

Nyt pikkutyyppi masussa potkii siihen malliin, että hän on ilmeisesti sitä mieltä, että seuraavan postauksen tulisi koskea häntä! Niinpä seuraavassa postauksessa keskitytään pitkästä aikaa raskauskuulumisiin. Niitähän on taas kertynyt kerrottavaksi kun mennään jo raskausviikolla 23!


Hei pian ollaan jo viikonlopussa, muistakaa nauttia! ❤ 
Enni