So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin

On ihanaa pukeutua neuleisiin, käpertyä viltin alle iltaisin ja alkaa kaivaa erilaisia kynttilöitä ja lyhtyjä jälleen esille laatikoista.

Syksy on todellakin saapunut. Tuntuu, että kesä meni tuota pikkuista odotellessa todella nopeasti ja eipä noista aurinkoisen lämpimistä kesäpäivistäkään juuri tietoa ollut. Jotenkin silti vasta nyt alan tajuta, että syksy on täällä. Eilen lenkillä ollessamme todettiin Mikon kanssa, että kyllähän noita lenkkipolkuja jo tosiaan koristaa keltaiset lehdet ja vihreys alkaa pikkuhiljaa vaihtua ruskan väreihin. Toisaalta mua ei kyllä haittaa, syksy on ihanaa ja kaunista aikaa. On ihanaa pukeutua neuleisiin, käpertyä viltin alle iltaisin ja alkaa kaivaa erilaisia kynttilöitä ja lyhtyjä jälleen esille laatikoista. Meidän sisustustyyli on aikalailla "ympärivuotinen" mutta kesäksi laitan aina suurimman osan kynttilöistä ja lyhdyistä piiloon odottelemaan pimeneviä iltoja. Nyt olen pikkuhiljaa etsinyt muuttolaatikoista taas kynttilät ja lyhdyt esille. Tähän mennessä uudet paikkansa ovat löytäneet vasta Iittalan Kivi -tuikut ja uusi Pentikin lyhty* , mutta eiköhän tänne vielä muutama kynttilä sinne tänne eksy! 

Pentik, sisustus, lyhty

Tämä uusi Pentikin lyhty löytyi tänään Joensuun Sokokselta. Oon pidemmän aikaa etsinyt hieman isomaa lyhtyä sisäkäyttöön ja tämä sattui olemaan juuri sen kokoinen kun olin ajatellutkin. Jäin kuitenkin miettimään, kaipaisiko se kaverikseen vielä toisen - pienemmän tai isomman - lyhdyn? Täytyy ehkä jatkaa etsintöjä, onhan tässä näitä pimeneviä iltoja tiedossa vielä pitkän aikaa! 

Pentik, sisustus, lyhty
Pentik, sisustus, lyhty

Sokoksella vietetään ensi viikolla (18.9-24.9) Kodin Viikkoa. Viikon ajan Kodin osastolla on erilaisia tarjouksia ja etuja huippumerkeistä, esimerkiksi juuri Pentikistä. Tuotemerkit on jaoiteltu seuraavasti:

Maanantai: Familion -20%
Tiistai: CoinCasa -20%
Keskiviikko: Pentik -20% 
Torstai: Finlayson .20%
Perjantai: Nicholas Vahe + House Doctor -20%
Lauantai: Iittala -20%
Sunnuntai: Marimekko -20%

Sokokselta löytyy paljon aivan ihania sisustusesineitä ja -tarvikkeita, joten nuo edut kannattaa ehdottomasti oman lempimerkin osalta hyödyntää! Edun saa normaalihintaisista tuotteista S-etukorttia näyttämällä. Itseäni noista eniten kiinnostaa Pentik, Iittala ja Nicholas Vahe. Löytyykö noista teille jotain kiinnostavaa tuotemerkkiä?

Olipa jotenkin erityisen kivaa kirjoitella pitkästä aikaa sisustusjuttuja! Eiköhän tähänkin aiheeseen päästä taas pikkuhiljaa kiinni. :) Kivaa pian alkavaa viikonloppua just sulle ❤

Enni 

*Lyhty saatu yhteistyössä Sokoksen kanssa.