So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Uuden alku

Uuden alku. Joku saattaa muistaa minut Enni Heidi blogin takaa, mutta unohdetaan se heti alkuunsa. Tämä on todellakin uuden alku ja aion ajatella asian niin, etten olisi koskaan mitään blogia kirjoittanutkaan. Tämä on blogi sisustamisesta pienellä ripauksella lifestyleä. Entisen blogin keskiössä oli minun elämäni, minä itse. Tämän blogin keskiössä on taloprojekti, sisustus ja sen eri ulottuvuudet.

Mua instagramissa tai snapchatissa seuraavat tietävätkin, että meillä on "pieni" taloprojekti meneillään, mutta koska tänne saattaa löytää tiensä ihan kuka tahansa niin avataan tätä projektia ja sen taustaa hieman! :) Asumme tällä hetkellä mieheni ja kolmen koiramme kanssa 51,5 neliöisessä rivitalon päätykaksiossa, joka valmistui tammikuussa 2015. Olemme aina haaveilleet omakotitalosta ja suunnitelmissa olikin rakentaa sellainen vielä lähitulevaisuudessa, kunnes... Alkukesästä heitimme puolivitsiä siitä, että remontoisimme mieheni vanhempien entisen, vuonna 2000 valmistuneen omakotitalon. Tekisimme siitä omanlaisemme ja muuttaisimme sinne asumaan - ja siitä se ajatus sitten lähti! Nyt nykyinen kotimme on myynnissä ja uuden kodin remontti pikkuhiljaa alkanut. Uusi koti on lähemmäs sata neliötä nykyistä isompi, joten hommaa riittää. Uusimme 147 neliöisen omakotitalon lähes kokonaan, isoa kylpyhuonetta ja saunaa lukuunottamatta - niiden aika on sitten myöhemmin. Makuuhuoneisiin on pari vuotta sitten vaihdettu lattiat joten niihin emme ainakaan nyt koske. Muuten koti uudistuu "pienellä pintaremontilla" lähes kokonaan. Tällä hetkellä tilanne on se, että vanha keittiö on purettu ja saatu eteenpäin ja katon maalaus on alkanut. Suunnitelmia on niin paljon, ettei omatkaan ajatukset pysy välillä enää perässä - siksi onkin kiva päästä jakamaan niitä tänne teidän kanssa! Uuteen kotiin olisi haaveissa päästä muuttamaan vuoden vaihteen jälkeen, toki tilanne elää sen mukaan, miten nykyinen asunto menee kaupaksi ja miten remontti etenee.

Siinä pientä kurkistusta tämän blogin tarinaan, joka ei suinkaan lopu kodin valmistuttua vaan jatkuu sisustusblogin merkeissä - sisustus kun ei varmaan koskaan tule valmiiksi ja muuttuu vuodenaikojen ja fiilisten mukana. Toivottavasti pysytte matkassa mukana siis vielä remontin valmistuttua! Seuraavassa postauksessa päästän teidät kurkkaamaan uudistuvan kotimme lähtötilanteeseen. :)

Enni