Stockholm, Sweden

Mun loma alkoi suorastaan erinomaisesti, kun viime lauantaina suunnattiin auton keula kohti Helsinkiä ja Olympiaterminaalia. Sieltä me sitten lähdettiin Silja Symphonylla kohti Tukholmaa. Matkaseurueeseen kuului miun lisäksi mun äiti, isä ja pikkusisko.

Tuhkolman keskustaan saavuimme seuraavana aamuna suunnilleen kymmenen maissa Ruotsin aikaa. Kiertelimme kauppoja, mutta koska oli sunnuntai, suurin osa liikkeistä aukesi vasta yhdeltätoista ja osa vasta kahdeltatoista. Rahaa ei palanut mitenkään erityisen paljoa, vaikka olin kuvitellut ostavani kaiken mitä nään. Toinen Tukholmassa tehdyistä ostoksista oli sellaisessa pienehkössä putiikissa, jossa myytiin kaikkia söpöjä pikkuesineitä. Sieltä äiti osti mulle kokonaan mustan lyijykynän :D Aikamme kierreltyä aivan siinä ydinkeskustassa harhauduimme (suunnitellusti) vähän kauemmaksi Sephoraan. Sieltä ostin Too Facedin Hangover-primerin. RAKASTAN! Iltapäivällä käytiin sitten Mäkkärissä syömässä ja kurvattiin bussilla Cityterminaalista kohti Värtahamnen-satamaa.

Kotimatka alkoi viideltä Ruotsin aikaa. Juuri lähdön hetkellä istuimme spassa porealtaassa ja sieltä näkyi koko span leveydeltä ulos, oli aika tosi hienon näköistä katsella ulos porealtaasta kun laiva liikkui. Spavierailun jälkeen kävimme sitten syömässä. Ai että niitä kaikkia laivaherkkuja... Sellaista vois syödä kyllä joka päivä.

Ostoksiin käytin rahaa n. 60 euroa, jonka lisäksi äiti oli superkiva ja sponssasi mulle Eyluren ripset ja muutaman muun jutun. Tuo Hangover-primer on muuten superhyvä, jos on vähän pintakuiva iho eikä meikkivoide tahdo asettua, kannattaa kokeilla jos jostain saa tuota käsiinsä. Sephoraa Suomeen odotellessa... :D Alapuolella olevassa kuvassa on isoimmat (siis kalleimmat) ostokset tältä reissulta, lisäksi ostin kynsisakset ja hiusöljyn.

Kotiinpaluumatkalla Helsingistä eksyttiin sitten vielä Vantaan puolella Adidas Outletiin ja Ikeaan. Outletista löysin superihanat kengät, mutta vieläkin vähän itkettää kun niissä ei sitten taaskaan voinut olla mun kokoja... Haluan isommat jalat :( Ikeasta mukaan tarttui kattolamppu, aterinlokerikko keittiöön, yöpöytä, lautasia, lattiavalaisin, keittiövälineitä ja lehtikoteloita. Kaikki matkusti mun uuteen kotiin, joka on tosiaan vielä aika tyhjä. Hiljaa hyvä tulee.