Uutta blogimaailmassa?

 Moi! Olen Noora, 16-vuotias, aivan hetki sitten omilleni muuttanut ja urheilullinen nuori naisenalku ja päädyin aloittamaan bloggaamisen.

Opiskelen Joensuun yhteiskoulun lukion urheilulinjalla, lajinani salibandy, jota on takana monta monituista vuotta (kahden käden sormet ei riitä laskemiseen). Tämän lisäksi lähellä sydäntäni ovat hevoset ja muut eläimet, musiikki, kirjoittaminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen, jota teen aktiivisesti Joensuun Nuorisovaltuuston sihteerinä.

Miksi bloggaamaan? Olen kirjoittanut blogia monta monituista kertaa aikaisemminkin, mutta en koskaan erityisen aktiivisesti ja ajatuksen kanssa ajanpuutteen vuoksi. Kukaan ole oikeastaan edes lukenut kirjoituksiani. Tämänhetkinen elämäntilanteeni ja kalenteriin jääneet tyhjät päivät kuitenkin sallivat uusien asioiden kokeilun ja vanhojen asioiden uudelleen yrittämisen, joten... Taas mennään!

Mistä sitten kirjoitan? Olen aktiivinen urheilija, joten urheilu ja hyvinvointi kuuluvat jokapäiväiseen elämääni ja niistä minun on helppo kirjoittaa. Tämän lisäksi blogissani tulee näkymään varmasti vaate-, meikki-, ja ruokajuttuja.

Tervetuloa seuraamaan!