So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Joen Juju

Arkea pakoon

Viime viikolla minulla oli sellaine tunne, että täytyy jotenkin saada lomaa kaikesta. Keskellä viikkoa se ei vain ole ihan niin yksinkertaista. Treenit, koulu ja ylipäätään kotona arjen pyörittäminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta, kun fiilikseni oli ollut jo muutaman päivän syystä tai toisesta alhainen. Onneksi minulle tarjoutui mahdollisuus paeta kotoa.

Puhelimeni gallerian uumenista löytyi täydellisesti viime viikon fiilistä kuvaava otos.

Pääsin viettämään yön keskustassa sijaitsevassa Hotel Greenstarissa. Täydellinen ajoitus ja enpä keksi parempaa paikkaa ottaa omaa lomaa arjesta kuin hotelli. Siellä ei tarvitse kauhistella nurkkien pölypalloja, eikä kotona olevat asiat ja ympärillä olevat häiriöntekijät esim. jäätävä pyykkivuori kylppärissä pääse vaivaamaan mieltä, sillä fraasi "poissa silmistä poissa mielestä" toimii ainakin minun kohdallani jopa pelottavan hyvin. 

Ilmeestä näkee, miltä jo pelkästään hotelliin saapuminen tuntui.

Hotellissa ehdin pitää itselleni pienen kylpylähetken, sekä romanttisten elokuvien maratoniksi venähtäneen leffaillan. Olihan tuo myös loistava tilaisuus käydä tarkistamassa, että mistä meidän vastustajajoukkueet hakevat energiansa, sillä huhut kertoivat joidenkin yöpyneen Greenstarissa ennen meidän kohtaamista muutaman korttelin päässä urheilutalolla. 

Kuva: Marko Kaasinen

Mahtoi olla virkistäviä öitä, kuten minullakin oli, sillä tiukkoja pelejä ollaan saatu kokea toinen toisensa perään. Viime sunnuntaina tiukan viisieräisen ottelun vei nimiinsä LP Viesti Akatemia ja meidän viimeinen kotipeli ennen joulutaukoa oli taputeltu. Otteluraportin pääsee lukemaan täältä: https://joenjuju.fi/unelmaottelu-joensuussa-juju-joensuu-lp-viesti-9-12/

Hotelliyön tarjosi Hotel Greenstar Joensuu