So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Joen Juju

Joululomalle

Viikko sitten pistettiin syyskausi tuplavieraspeliviikonlopulla pakettiin. Joululomalle lähdettiin yksi sarjapiste taisteltuna, johon ainakaan itse en ollut tyytyväinen. Onneksi 1.sarja on tänä vuonna niin tasainen, että lähes kaikilla joukkueilla on edelleen yhtä hyvät mahdollisuudet päästä keväällä pudotuspeleihin, joten katseet ja odotukset suunnataan tammikuuhun ja kevätkauden alkuun.  

Mutta niin takaisin joululomaan.....aa että tätä on kyllä odotettu! Joukkueemme pääsee vihdoin viettämään kahden viikon lajitreenitaukoa ja itse aloitin lomailuni muistamalla elämässäni olevaa toista tärkeää asiaa parisuhdetta. Olin vieraillut blogia aloitellessani muiden So-Upin bloggaajien kanssa Nurmeksessa Break Sokos Hotel Bomballa, josta mukana olleiden kirjoituksia pääsee lukemaan lopussa olevista linkeistä. Aiemmasta kokemuksestani muistin ajatelleeni, että Bomba olisi loistava paikka rentoutua vaikka poikaystäväni kanssa ja nyt päätin muuttaa ajatuksen teoksi. 

Hotelliyön meille tarjosi PKO ja Break Sokos Hotel Bomba.

Lähdimme hyvissä ajoin ajamaan Joensuusta Nurmekseen, sillä aioimme ehtiä lillua kylpylässä vielä saman illan aikana. Veimme tavarat hotellihuoneeseen ja vaihdoimme uimapuvut ja kylpytakit päälle ja siirryimme heti kylpylän puolelle. Bomban kylpylä on loistava paikka pariskunnille, sillä erillisten pukuhuoneiden jälkeen ovet avautuivat yhteiseen saunamaailmaan. Saunaosastolta löytyy kolme erilaista saunaa ja elämyssuihkut, jotka antoivat kauneutensa lisäksi minulle paljon iloa saadessani valita haluanko wildlife elämyksen eläinäänineen vai summerday fiilikset ihaninen tuoksuineen. Allaspuolelta omat lempparini olivat kylmä- ja kuuma-allas sekä ulkona olevat kaksi poreallasta. Ulkona lämpimässä porealtaassa istuessa hennon lumisateen katselu on todennäköisesti ollut yksi elämäni romanttisimpia kokemuksia. 

Kylmä- ja kuuma-altaan välillä vaihtelu toimi loistavana kylmä-kuumahoitona, josta hyödyin itse urheilijana paljon.
Aamulla kävin ottamassa kuvan ulkona höyryävistä porealtaista.

Kun olimme rentoutuneet kylpylässä aikamme, päädyimme nälkäisinä hotellin ravintolaan Trattoria Pieliseen , jossa ei meidän lisäksemme ollut paljon muita asiakkaita ja saimme tiluksemme nopeasti pöytään. Kylpylä ja hyvä ruoka on minun tapauksessani rentoutumisen ja hyvänolontunteen resepti. 

Pancettaan käärittyä porsaan sisäfileetä ja salviaa, parmesaanirisottoa, rosmariinikasviksia ja marsalakastiketta.

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme aamulla kotimatkalle. Bomballa vierailu oli kyllä loistava alku joululomalle ja tälläisillä reissuilla rentoutuu kehon lisäksi myös mieli, jonka rauhoittaminen on minun tärkein tavoitteeni joululoman aikana. Ja pitää vielä mainita, että jos kesällä Pielinen on kaunis niin ei talviset maisemat kuvissani jää todellakaan niiden varjoon. 

Maisema, joka avautuu myös kylpylän ikkunoiden takaa.

Aiemmin lupaamani linkit muiden blogitapaamisessa olleiden blogeihin: Kolkytplus - Jenni , Cebicin keittiö - Hanna , Enemmän elossa - Ammeri , Vegaanipupu -Hely ja Maria Glow - Maria.

Joukkueemme jatkaa pelejä 13.01.-19 kotiottelulla kuopiolaista PuWoa vastaan Joensuun urheilutalolla klo: 17:00.