harrastukset

Jaettu ilo on paras ilo

Miksi minä valitsin joukkuelajin? Luonne on yksi vaikuttavimmista asioista tässä valinnassa. Totuus on, että teen asiat paremmin silloin, kun en tee niitä vain itseäni varten. Kun oma tekeminen vaikuttaa myös muihin, olen huomannut olevani tunnollisempi ja tarkempi. Ryhmässä tai joukkueessa olen toisinaan erittäinkin aikaansaava. Tämä luonteenpiirteeni on antanut minulle jonkin verran hyvää, esimerkiksi kapteenin paikan joukkueessani, mutta laittanut minut myös monta kertaa ahtaalle, kun valmentajalta on napsahtanut kotona tehtävä omatoiminen treeniohjelma kätöseen. 

Suurimmalla osalla ihmisistä on tarve kuulua johonki ja joukkue antaa minulle juuri sen yhteenkuuluvuuden tunteen. Yhdessä tekeminen on huippua! Joukkue pitää huolen, että myös ne ikävämmät asiat ja harjoitteet tulee tehtyä. Hyvä joukkue kääntää ne ei niin mielekkäät jutut jopa joskus hauskemmiksi. Toki yli kymmenen naista ahdettuna samaan paikkaan kuusi kertaa viikossa ja viikonloppuina jopa 24/7 yhdessä voi aiheuttaa silloin tällöin päänsärkyä. Etenkin, jos se tietty aika kuukaudesta sattuu synkronoitumaan useammalle naiselle samaan aikaan voi pinna venyä kireälle (etenkin meidän miesvalkuilla).

Vasemmalla fysiikkavalmentaja Kimmo ja oikealla päävalmentaja Matti.

Ilot ja surut koetaan yhdessä, samoin onnistumiset ja epäonnistumiset. En pysty kunnolla kuvailemaan sitä ihanaa tunnetta voitetun pelin jälkeen, kun koko joukkue pomppii riemusta ringissä kaikkensa antaneena. Ja vaikka voitto tuntuu yksinkin hyvältä, ei se ole mitään verrattuna joukkueen kanssa jaettuun iloon. Se ilo on minulle se eteenpäin vievä voima, jonka avulla jaksan harjoitella ja antaa lentopallolle tällä hetkellä enemmän aikaa kuin millekään muulle asialle elämässäni. 

Ässätuuletus

Meidän joukkueen ilon voit jakaa kanssamme kotipeleissä Joensuun Urheilutalolla. Joen Jujun rumpuryhmään mahtuu niin uudet kuin vanhatkin kannustajat! Kauden ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina 29.09.-18 klo: 13:00. Tervetuloa!