So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

harrastukset

Lontoo & Newcastle

Kuukausi treenitaukoa takana ja lisääntyneestä vapaa-ajasta on otettu kaikki irti. Vihdoin pääsin jo pitkään odotetulle reissulle Englantiin. Vietin kolme päivää Lontoossa isosiskoni kanssa ja toiset kolme ystäväni luona Newcastlessa. Englanti oli täydellinen paikka pienelle irtiotolle kaupunkiloman muodossa, vaikka hellettä ei todellakaan vielä ollut havaittavissa vaan ikävöin pipoani hyytävässä tuulessa. Oli ihanaa päästä näkemään jälleen uusi maa ja todeta lontoon taipuvan omassa suussakin kohtuullisen hyvin. Onneksi mukana kulki aina siskon tai ystävän muodossa mahtava valokuvaaja, jotta muistoja vahvistaa myös joskus liiallinenkin määrä kuvamateriaalia. 

King´s Crossin asema
London Eye
Notting Hill
Rehellisesti parasta teetä, jota olen missään kahvilassa maistanut. Ilahduttavaa oli myös teen tarjoilutapa kannussa, josta riitti jopa viisi kuppia.

Kolme päivää oli mielestäni riittävä aika juoksennella ympäri Lontoota ja henkilökohtaisesti nautin Newcastlesta kaupunkina enemmän. Varsinkin Jesmond Dene Park voitti sydämeni täysin ja tulen kaipaamaan paikkaa ehkä loppuikäni. 

Newcastle upon Tyne