So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

harrastukset

Mikä ihmeen Joen Juju?

Olen aiemmissa blogipostauksissani muutaman kerran jo maininnut Joen Jujun ja haluan nyt kertoa siitä hieman tarkemmin. Tämä postaus on siis pyhitetty Jujun esittelyyn.   

Joen Juju on joensuulainen tyttöjen junioritoimintaan erikoistunut lentopalloseura. Jujulla on juniorijoukkueita alle kouluikäisistä koppipalloilijoista aina lukioikäisiin A-tyttöihin asti, sekä muutama joukkue aikuisten sarjoissa. 

Sormilyöntiposeeraus (kuva Joen Jujun facebookista)

Joen Juju on perustettu 2012 ja seura kasvaa koko ajan. Tavoite on olla Pohjois-Karjalan tyttölentopallon ykkösseura. Juju onkin luonut pelaajapolun, joka on mahdollistanut sen, että pitkälti oman seuran kasvateista koostuva edustusjoukkue pelaa nyt Suomen toiseksi kovimmassa sarjassa, naisten 1.sarjassa.Tästä pelaajapolusta minulla on omakohtaista kokemusta, sillä Joen Juju on minun kasvattajaseurani. Olen jujulainen ja ylpeä siitä!

Edutusjoukkue kaudella 2018-2019 (kuva Jesse Partanen)

Minulle lentopalloharrastus on hauskanpitoa ja urheilusta nauttimista yhdessä joukkueen kanssa. Onneksi näiden tyttöjen kanssa hallissa vitsiniekkoja riittää ja nauru raikaa. Eiköhän edellämainittu kuvaus pidä paikkansa myös kaikissa muissakin Joen Jujun joukkueissa. 

Edustusjoukkueen pelaajia

Joen Jujua voit seurata facebookissa ja instagramissa. Lisätietoa seurasta ja joukkueista löytyy seuran nettisivuilta http://joenjuju.fi/. Joen Jujun pelaajapolusta voit lukea lisää valmentaja Johanna Tannisen kirjoittamasta jutusta "Pelaajapolku Jujussa valmentajan ja äidin silmin." http://joenjuju.fi/pelaajapolku-jujussa-valmentajan-ja-aidin-silmin/