harrastukset

Otteluraportti PuWo - Juju

Kauden avauspelin voitosta taisteltiin sunnuntaina Puijo Wolleyta vastaan Kuopiossa. Annettiin Puwon kanssa katsojille sellainen sunnuntaitrilleri, ettei meitä kyllä hetkeen siellä päin Savoa unohdeta. Kaksi ja puolituntia kestäneen ottelun voittajaksi kruunattiin meidän harmiksi Puijo Wolley erälukemin 3-2. 

Eräpisteet, kotijoukkue ensin. (27-25,23-25,25-13,21-25,15-13)

Peli oli kahden taitavan joukkueen näytöstä. Kun kaksi lähes samantasoista joukkuetta pistetään vastakkain on varmaa, että pallot kestävät ilmassa pitkään ja pistevoittoja juhlitaan molemmin puolin. Meidän joukkueen puolustuspelaaminen oli ilmiömäistä ja kuopiolaisten torjunta laadukasta. Valitettavasti ratkaisevassa viidennessä erässä torjunta voitti puolustuksen.

Vaikka tappio harmittaakin, niin tyytyväinen joukkueen tekemiseen pitää olla. Erityisesti puolustus toimi niin kuin oli sovittu ja siitä palkkioksi meidän libero Venla sai parhaan pelaajan palkinnon. 

Loppusanoiksi meidän valmentajan mietteitä pelistä: "Erittäin tyytyväinen olen joukkueeseen. Haettiin pallot peliin mahdottomastakin paikoista. Viimeisen erän loppu jäi harmittamaan vähän, mutta pallo nyt ei vaan pomppinut meille suotuisasti. Piste Kuopiosta pitkässä sarjassa on kova juttu ja siitä ollaan iloisia”.

Eli eikun valmistautumaan tammikuun revanssiin. Seuraava ottelu pelataankin jo lauantaina 29.9 klo:13 Joensuun urheilutalolla Oulun Kiskoa vastaan.