harrastukset

Peliin valmistautuminen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvin valmistautuneena on aina helpompaa kuin "kylmiltään". Tässä postauksessa on minun valmistautuminen tämän päivän kotipeliin kuvien ja pienten kuvatekstien muodossa. 

Herätys ennen kahdeksaa. 

Aamupalana mustikka smoothie bowl cashewpähkinöillä ja kaurahiutaleilla koristeltuna, kaakao ja appelsiini. 

Puolituntinen lihaksia herättelevä puntti. Verryttely, käden liikkuvuus pienellä painolla, rinnalle veto, keskivartaloa ja kuntopallolla sormilyöntiä seinää vasten.  

Ruoan jälkeen vuorossa pelikassin pakkaaminen. Mukaan lähtee kengät, polvisuojat, kyynersuojat, verkkatakki ja -housut, shortsit, polvisukat, valkoinen pelipaita ja kaksi sinistä lämmittelypaitaa. Kassi pakattu ja tarkistettu, jottei joukkue pääse sakottamaan unohduksista. Seuraavaksi lähtö pelipaikalle!

Pelipaikalle täytyy saapua puolitoista tuntia ennen pelin alkua, jotta ehdimme käydä ulkoilemassa porukalla. Yleensä lähin leikkipuisto on lenkin kohde. 

Pukukopissa soi musiikki. Jutellaan mukavia samalla kun laitetaan teippaukset ja pelivarusteet kuntoon. Myös hiusten letitys kuuluu peliin valmistautumiseen. Meidän joukkueen letittäjänä toimii yleensä Sini K. Pukuhuoneessa odotetaan valmentajien kanssa pidettävään pelipalaveriin asti, jonka jälkeen siirrytään huudon kera saliin lämmittelemään. 

Kannattaa tulla katsomaan, onko valmistautuminen mennyt nappiin, kun tuomari vislaa pilliin pelin alkamisen merkiksi klo: 13.