So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

harrastukset

Viikonloppu Tampereella ja Salossa

Vaikea kauden alku. Viisi peliä ja vain yksi voitto, vaikka kolmessa pelissä ollaan oltu niin lähellä. Positiivisuutta ja hyviä asioita omasta tekemisestä on tällä hetkellä erittäin vaikeaa löytää, mutta yritetään silti. En viikonlopun pelillisistä yksityiskohdista jää höpisemään, ne jääköön Kimmon otteluraportteihin. Etsitään hyvää jostain muualta. Tässä ainakin kaksi asiaa.

1. Bussimatkat

Paljon tulee likkojen kanssa kilometrejä alle kauden aikana. Onneksi huonompikin huumori uppoaa kaikkiin, sillä muuten saattaisi pää levitä. Bussissa saadaan myös jaettua omaa arkea muiden kanssa. Miten koulussa sujuu, kuinka poikaystävien kanssa yhteiselo menee ja mitä tänään syötäisiin? Kaikenlaiset juorut kiinnostavat ja ne saavat tytöt pakkaantumaan tiiviisti bussin takaosaan. Pelimatkoilla joukkuehenki tiivistyy ja opitaan tuntemaan toisemme paremmin. Itse uskon tämän parantavan myös yhteistyötä kentällä.

Kuvassa Vilma, Venla, Jasmin, Roni-koira ja kuskimme Kaitsu.

2. Salon hotelli

Koirat ovat parhaita ja saavat kaikki hyvälle tuulelle. Kuvan herra isännöi majoitushotelliamme Salossa ja on tottakai meidän tytsyjen fani, sillä rapsutuksille ei näkynyt loppua koko vierailumme aikana. Täytyy vielä mainita lauantain yhteinen saunailta ja altaassa polskiminen, sillä positiivisen energian lataus ja rentoutuminen oli juuri oikea lääke Tampereella koetun tappion unohtamiseen ja sunnuntain otteluun valmistautumiseen. 

Vaikka voitoille ei olla päästy vielä kauheasti juhlimaan, niin usko ei horju. Meillä on päämäärä ja sitä kohti mennään päät pystyssä. Uutta matoa koukkuun laitetaankin jo sunnuntaina 21.10 klo:17.00 Joensuun urheilutalolla paikallisottelussa Karelian Hurmosta vastaan. Sinistä päälle ja kannustamaan!