harrastukset

Viimeisen lomaviikon ajatuksia

Ensi viikolla loppuu minun lomailut. Koulu alkaa ja tämä viikko menee kalenteria järjestellessä. On myös aika muistuttaa itseään jo tehdyistä ja tulevista valinnoista. Kompromisseista tulee arkipäivää ja aikatauluttamisesta ikuinen ongelma. Miten tasapainoilla treenien, pelien, opiskelun, levon ja ystävien kanssa? Kuinka onnistun edellämainitussa? Se selviää syksyn edetessä ja tulevista blogipostauksista. 

​​Bullet journal on kalenterin, tehtävälistojen ja päiväkirjan yhdistelmä. Tältä näyttää kuluva viikko minun kalenterissani. ​ ​

Aikatauluttaminen on ollut minulle aina vaikeaa, mutta vihdoin uskon löytäneeni minulle sopivan tavan järjestellä ja kirjoittaa asioita muistiin. Bujoilu on täydellinen rentoutumiskeino minulle, koska rakastan piirtämistä ja maalaamista. Oman kalenterin luominen lievittää ahdistustani tulevista menoista ja siitä riittääkö kaikkeen aika, koska samalla kun järjestelen asioita ja päätän tulevaa aikataulua saan rentoutua siveltimien ja kynien kanssa.  

Aikatauluista helpoin on treeniaikataulu. Se tulee pysymään aikalailla samanlaisena koko syksyn. Maanantaina ja lauantaina joukkueemme käy fysiikkatreeneissä eli kuntosalilla. Tiistaista perjantaihin vedetään yhdessä lajitreenejä pallon kanssa ja valmistaudutaan viikonlopun peleihin. Kirjoitan myöhemmin tarkemmin, mitä tapahtuu meidän joukkueen fysiikka- ja lajitreeneissä. 

Tämän viikon kohokohta on ehdottomasti lauantaina. Kauden alkuun on enää reilu kaksi viikkoa ja yksi selvä merkki kauden lähenemisestä on jokavuotinen Savon Sanomat Syysturnaus Kuopiossa. Syysturnauksessa joukkueet näkevät ensimmäisen kerran kunnolla kesätreenien vaikutuksen omaan ja vastustajien kehittymiseen. Kuopiohalli täyttyy lentopalloihmisistä, mikä ennustaa aina huippua viikonloppua! Meidän joukkueemme pelaa naisten A-sarjassa lauantaina. Kaikkien sarjojen otteluohjelmat löytyvät tästä http://www.puijowolley.fi/savon-sanomat-syysturnaus/otteluohjelma/.

Lauantai tyhjäksi ja Kuopioon seuraamaan lentopalloa!