kauneus

Epilaattori mikä ei satu, onko mahdollista?

Mä en jaksa höylätä jalkoja joka toinen päivä ja siksi käytän epilaattoria. Aika ajoin tässä vuosien varrella olen miettinyt voiko se koskaan tuntua mukavalta? Kuuluuko epilaattoreiden aina vaan sattua niin paljon, että joutuu purra kaikki hampaat yhteen. Epilointi kun on kätevä tapa poistaa karvoja sheivausta pysyvämmin mutta prkl kun se aina vaan sattuu. Yksi ja sama Braunin kone on uskollisesti kiduttanut mua viimeiset 7 vuotta.

No tämä mun vanhus epilaattori sanoi itsensä taannoin irti ja hajosi. Olin melkein jo päättänyt, että tästä lähtien käyn aina sokeroimassa jalat koska epilointi on vaan niin epämukavaa ja kivuliasta. Bongasin kuitenkin Amazonista hyvällä Black friday tarjouksella Braunilta uuden Silk-epil 9 sarjan koneen ja päätin antaa epiloinnille vielä mahdollisuuden. Se on kuitenkin paljon halvempaa kun käydä aina sokeroinnissa. Pysyin merkille uskollisena kun vanha masiina oli toiminut moitteettomasti niin monta vuotta.

Olin jo valmiiksi purrut kaikki hampaat yhteen aloittaessani ensimmäistä vetoa mutta kuinkas ollakaan tämä vekotin ei sattunut! Ilmeisesti tekniikka on tässä 7 vuoden aikana kehittynyt parempaan. Nyt riitti, että purin vain yhtä hammasta. Nimensä mukaisesti se oli melkein sama asia kuin silkillä olisi jalkoja hivellyt. :D

Vanhaan astetta raffimpaa epilaattoriin tottuneet sääret eivät olleet moksiskaan tästä uudesta koneesta. Ei oikeasti tuntunut missään. Jos epiloidessa voi hymyillä on se jo lottovoitto!

Reisiä ajelin harvemmin juuri sen takia, että niiden ajelu oli joka kerta rinnastettavissa masokistisuuteen. Mutta ei tällä vehkeellä. Kauniisti ilmaistuna mun reisiin oli sitten viime ajelun jo aika hyvät mittasuhteet saaneet ihokarvat kasvaneet mutta tämä uusi Brauni teki niiden ajalusta lähes miellyttävää. Ei se täysin kivutonta ollut mutta kauneuden eteen piti kai kärsiä edes vähän...

Epiloinnista taisi tulla juuri mukavaa. :)

Hämmästyin suuresti ja yllätyin hyvin positiivisesti sillä oletin että ei sillä koneella ole väliä. Että onko se uusi vai vanha. Kaikki ne nyppii karvat juurineen samalla tavalla. Kuinka siis uudempi voisi olla yhtään sen parempi saatikka mukavampi. Väärässä olin. Uudella Braunilla ei jaloista myöskään tullut niin huutavan punaisia pilkkuja täynnä olevat broilerit. Karvoja tämä kone nyppi omaan makuun ihan tarpeeksi tarkasti. Korkeintaa tarvitsi pari vetoa samaan kohtaan.

Tämän epilaattorin suuri plussa on johdottomuus! Sillä voi ajaa jalat vaikka suihkussa koska se on vedenkestävä kapistus. Mukana tulee 5 erilaista päätä joilla epiloida ja trimmailla sekä tietty laturi ja säilytyspussukka.

Tyhmästä (ja pihistä) päästä kärsi koko ruumis kun en vaihtanut vanhus Braunia aiemmin uuteen. Ovat nämä nykyajan vehkeet hippasen eri luokan masiinoita.

Toki kipukynnys on kaikilla erilainen ja mikäli ei koskaan ole epilaattoria käyttänyt niin tämäkin varmasti aluksi tuntuu epämukavalle. Mutta ehkä se tieto lämmittää, että karumpiakin laitteita on ollut. :D

Vielä kerkiää viime hetken joululahjaksi! :)

-Jenni-