So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kommentointi

Miksi en ole vastannut kommentteihin?

Moikka!

Jos olet yksi niistä kuka on kommentoinut mun tekstejä niin tämä on tarkoitettu sulle...

Mä olen tosi pahoillani siitä, että vastaaminen on kestänyt aivan liian kauan! 

Tähän löytyy kyllä selitys. Hyvin typerä sellainen. Olin näemmä laittanut So_Up blogin moderoinnissa väärään kohtaan sen pirun aktivointi täpän jonka myötä mulle tulee ilmoitus saapuneista kommenteista. Tiedän, mikä blondi! :D 

Tästä syystä en ole sulle vastannut. Elelin siinä luulossa ettei kukaan ole postauksiin reagoinut. Syvät pahoittelut! Kun huomasin, että kommentteja on sadellut useampiakin niin iski oikein hätä kirjoittaa kaikille teille takaisin ja selittää tilanne. Toivottavasti se viesti tavoitti sut. Nyt on moderoinnin puolella tilanne korjattu ja jatkossa ilmoitukset tulee perille asti.

Toivottavasti et luule mun olleen välinpitämätön nilkki. Päinvastoin. Arvostan todella paljon sitä, että näet sen vaivan käyttää omaa aikaasi siihen, että kirjoitat mulle kommentin.

Oi vitsit miten iloiselle mielelle mä niistä muuten tulin. Oikein mieltä lämmittää saada kirjoituksille vastakaikua ja kuulla sun kokemuksia sekä omia tarinoita. Iso kiitos niistä! <3 

Inspiraatio kirjoittamiseen kasvaa kun saa feedpäkkiä. Tietää ettei tekstit mene täysin tyhjille seinille. Vuorovaikutus on aina jees! Oli se sitten ruusuja tai risuja niin kirjoitathan niitä jatkossakin. :)

Kiitos ja anteeksi.

-Jenni-

Kuva Pixabaysta.