So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kuulumiset

Kootut kuulumiset

Tuota noin nyt kävi niin, että aika vaan meni ja päivät sen ajan mukana. Focus on ollut täysin muissa asioissa viimeisen kuukauden kun blogissa ja tällä viikolla havahduin etten samperi sentään ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. 

Tässä tulloo nyt kootut kuulumiset ja selitykset.

Ratsastamisen aloitoitus

Mä olin niin liekeissä ja innoissani kirjoittaessani postauksen "Takaisin ratsaille" tuossa reilut kaksi kuukautta sitten.

No mitä kävi? Aikaa kului ja koska en päässyt ideasta toimeen heti niin sehän jäi. Pakko myöntää, että olin saamaton ja unohdin ottaa uudelleen ratsastustalliin yhteyttä kesäkautta koskien. Se olisi pitnyt tehdä viime kuussa. Saattaisin vieläkin ehtiä mukaan mutta nyt se ei enää houkuta. Se innostus laantui kuin lehmän häntä tässä odotellessa ja nyt on jo ihan uudet pläänit...

Kuinka taivun tangon ympärille?

Ratsastamisen sijaan varasin eilen spotin tankotanssin alkeiskurssille. Tämä idea sai alkunsa siitä kun Let's Deal otti minuun yhteyttä yhteistyö mielessä. Tästä yhteistyöstä vastineeksi sain valita heidän tarjonnastaan jonkun itseäni kiinnostavan palvelun. Mikäs siinä, käy oikein hyvin. 

Tankotanssi on ratsastuksen tapaan ajoittain mielessä kutkutellut ja selatessani Let's Dealin erilaisia diilejä se pomppasi silmille.

No nyt mä menen sit sitäkin kokeilemaan. Heinäkuun 12.päivä alkaa Kaisaniemen Rock The Polessa tankotanssin lyhyt alkeiskurssi. Viiden kerran setti edessä, kerran viikossa. Saas nähdä miten tämä kanki vääntyy tangon ympärille. Viisi kertaa riittää näkemään tuleeko siitä mun uus lempijuttu ja haluanko kurssin jälkeen jatkaa.

Siitä on kyllä seksikkyys ja sulavuus kaukana kun tämä punttipirkko yrittää taipua tangon ympärille.

Tämä keissi ei jää vain puheen tasolle. Tällaisen kalenterihullun on niin paljon helpompi suunnitella asiat kun tietää milloin alkaa, mihin aikaan ja kuinka kauan kestää. Nyt kun sitova ilmoittautuminen on tehty niin on myös duunipäivät fiksattu niin, että pääsen osallistumaan.

Mä niin näen jo silmissäni miten mustelmilla tulen olemaan ja veikkaan, että kyseisen lajin vaativuus ja haastavuus tulee yllättämään mut vielä lujaa. Meitsin "tanssi" saattaa enemmänkin muistuttaa sitä, että olen sikiöasennossa tangon ymprillä lattialla. Haha! 

"Rautakanki vääntyy" - blogimatskua siis tulossa ensi kuussa.

Projekti raskaus

Tässä lyhyesti missä mennään nyt.

Kelan lääkekatto on ylitetty. Jep, mennyt yli 600€ hormonilääkkeisiin tänä vuonna. Ei onneksi tartte maksaa itseään enää ihan niin kipeäksi näistä hormonilääkkeistä. Uutta, stydimpää hormonipistosta "Menopur" on tykitetty hipiään reilu pari viikkoa. Hormonipyörteissä tunteet on ollut pinnassa ja itkua on tihrustettu yllättävissä tilanteissa. Yksi iso munarakkula siellä on kehittynyt mutta symmetrisen ja kauniin pyöreän muodon sijaan se oli vähän "lässähtänyt". Samaa sanottiin mun kohdun valmiustilasta, vähän lässähtänyt. Hirveen kiva. Olen kuulemma haastava tapaus.

Huomaa iloisella hymynaama-kukkasella peitetty kello. En ihmettele enää miksi lääkärit ovat aina myöhässä.

Ei siis mikään ideaalein tila raskautta ajatellen mutta yrittanyttä ei laiteta. Tehtailut on käynnissä ja sitten odotellaan tuleeko muna vai kana. Yksi välikierto edessä mikäli sikäli kun menkat alkaa, että keho saa aikaa rahoittua pistoksista. Eli jos tämä järjestyksessään viides kerta (sekaisin laskuissa) ei onnistu niin seuraavaa hoitokertaa odotellaan kuukauden verran.

Että sellasta sillä rintamalla.

Duunit ja bisnekset

Tänään ihan näin by the way on mun vuosipäivä. Ylpeänä kannettu Fressi-paitaa yllä nyt tasan neljä vuotta. Toi työpaikka on mun toinen koti. Mulla on ihan älyttömän mahtavat kollegat ja työkaverit kaikinpuolin. Ja mun asiakkaat on kultaa, he ovat syy siihen miks teen tätä työtä. Haluan auttaa.

Fressi on sellainen duunipaikka jossa ei ole yhtään "syväkyrpää". Eli sellaista pahan ilman lintua. Ilmapiirin saastuttajaa. Kaikki on ihan huikeita ja positiivisia tyyppejä. On ilo mennä töihin joka päivä. 

Neljässä vuodessa olen saanut kohdata satoja erilaisia ihmisiä. Ollut monia kymmeniä erilaisia tavotteita saavutettavana. Saanut tehdä paljon erilaisia juttuja. Saanut ylennyksen esimieheksi, Kampin pisteen Trainer-vastaavaksi. Laittanut tiimin kokoonpanoa hitusen uusiksi. Ja se taival vaan jatkuu.

Suurin syy tähän hiljaiseloon blogin puolella on ollut nuo "bisnekset". Mun salamyhkäinen sivutyö johon olen vapaa-aikaani käyttänyt. Mä aion tehdä jotain suurta mun elämässä. Suurta siis mun omassa mittapuussa. Toteuttaa unelmia ja jahdata kuuta taivaalta. Ja sen jahdin alustus tarkoittaa nyt vielä lisää duunia.

Sori, etten voi kertoa tarkalleen mistä on kyse. Haha! Lupasin selitykset, mutten voi selittää kuitenkaan. Oon mäkin hyvä tyyppi. Sen voin sanoa, että vahvasti tämäkin hyvinvointiin ja terveyteen liittyy. Ehkä vielä jonain päivänä. :)

Ei ole väliä tuleeko ulkona vettä, räntää vai aurinkoa.
Hyvinvoivasta kehosta kumpuaa hyvä mieli.
Ja silloin aurinko paistaa Sinussa. <3

Mutta hei mitä sulle kuuluu? :)
Ihanaa viinkonloppua!

-Jenni-