So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Kulmat kunnossa!

Tammikuun alussa kävin ottamassa kulmiini kestopigmentoinnin. 

Oli kyllä niin oikea ratkaisu tehdä se. Helpottanut huomattavasti aamun kiireitä ja meikkaus ongelmia. Ihan super tyytyväinen olen ollut!

Pigmentointi tehtiin karvatekniikalla ja taiteilijana toimi Satu Huikko. Samasta tekniikasta käytetään myös nimeä 3D pigmentointi sekä micropigmentointi. Satu työskentelee Tribeauty Helsinki - kauneussalongissa ja hän tekee kulmien lisäksi myös huulien sekä silmien pigmentointeja.

Voit lukea ensimmäisestä pigmentointi kerrasta lisää täältä. 

Kestopigmentointi tehdään aina kaksi kertaa ja eilen, perjantaina oli vuorossa pigmentoinnin toinen kierros, jälkikäsittely. Tämä siksi koska ensimmäisen käsittelyn jälkeen pigmentoinnin väri haalistuu paranemisprosessin yhteydessä. Toisessa käsittelyssä tarkoitus on ehostaa väriä uudelleen ja viilailla tarpeen vaatiessa kulmien muotoa lisää. Toisen käsittelyn jälkeen väri pysyy ihossa tiukemmin.

Tällainen muutos saatiin aikaan esimmäisellä kerralla.

Ennen pigmentointia ja heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Kuukauden aikana kulmista oli selvästi haalistunut väriä...

Kulmat ennen jälkikäsittelyä

Tutkailtiin ensimmäisen käsittelyn jälkeistä värin lopputulosta ja se oli sekä itseni, että Sadun mielestä hitusen liian vaalea. Päätettiin yhdessä tuumin jälkikäsittelyssä laittaa vähän tummempaa väriä vanhojen pigmentointien päälle.

Meidän ei tarvinnut suunnitella uudelleen kulmien muotoa sillä olin alkuperäiseen muotoon tyytyväinen. Eli ainoastaan pigmentoitiin uudet "karva-viivat" vanhojen päälle. Ensin pintapuudustus voide jonka annettiin vaikuttaa 15min. Tämän jälkeen suoraan työn tekoon.

Pintapuudutus toimi kohdallani hyvin. Alkuun tuntui, että Satu olisi vain pumpulipuikolla hivellyt kulmia. Pintapuudutus ei kuitenkaan kestä kovin kauaa ja kotvasen kuluttua tuttu pieni nipistelyn tunne alkoi. Satu lisäsi jatkuvasti puudutusta jonka myötä ajoittain unohdin mitä siinä edes oltiin tekemässä. Kohdallani pigmentoinnin teko ei tuntunut siis yhtään epämiellyttävältä.

Pintapuudutus vaikuttamassa Toinen kulma valmis

Jälkikäsittely otti aikaa reilu kaksi tuntia. Karva kerrallaan eteenpäin. Satu on kyllä todellinen pilkun viilaaja ja hyvä niin. Puhuttiin millien puolikkaista, että kulmista tuli symmetriset ja yhtä täyteläiset. Jälleen nostan hattua Sadun perfektionisti luonteelle. Hän tekee todella hyvää ja tarkkaa jälkeä.

Sadun ammattitaidosta kertoo sekin jotain, että hänelle tulee lähes viikottain asiakkaita korjauttamaan muualla tehtyjä epäonnistuneita pigmentointeja.

Ennen jälkikäsittelyä ja sen jälkeen.
Valmiit kulmat.

Vasta tehnyt kulmat näyttävät tummemmilta kuin mitä ne tulevat olemaan niiden parannuttua. Edessä on taas viikon verran rasvaus rumbaa. 

Pigmentointia hoidetaan samaan tapaan kuin tatuointia. Antibakteerista rasvaa viitisen kertaa päivässä, jotta iho ei arpeudu eikä tulehdu ja se parantuu nopeammin. Pariin päivään ei saa saunoa, uida eikä hikoilla. Ostin uuden pönikän pigmentoinnin hoitoon tarkoittetua Minerox voidetta. Se ei jätä rasvaista eikä kovin kiiltävää pintaa ja se on huomaamaton. Siksi hyvä käyttää päivävoiteena. Öisin uitan kulmat Bepantheniin.

Oon taas ihan liekeissä näistä. Tuli täydelliset! 

Seuravaaksi täytynee nuo ripset laittaa kuntoon. On päässyt vähän karisemaan. :D

En voi muuta kuin lämmöllä suositella Satua!

Hänen sivuiltaan voit nähdä useita kuvia hänen kädenjäljestään.

Ota ihmeessä Satuun yhteyttä jos olet miettinyt kulmien kestopigmentointia. Takuuvarmaa laatutyötä!

-Jenni-

*Palvelusta saatu alennusta blogipostaukseen liittyen