So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

häät

Kun sanoimme tahdon.

Saavuimme maanantaina häämatkalta. Häät sekä häämatka olivat ikimuistoisia. Niin kuin varmasti jokaisen parin kohdalla. Tarinoita molemmista riittää ensi vuodelle asti. En osaa pukea sanoiksi miten paljon tunteita hääpäivän aikana päässä vipelsi. Tässä pieni kuvakerronta lauantain 6.8.2016 tunnelmista kun sormukset vaihdoimme ja valat lausuimme.

Avioliittomme siunaaminen tapahtui kauniissa Helsingin Lähetyskirkossa.

”Antti,

sun vierestä löysin rauhan ja kainalostasi maailman parhaimman paikan.

Sun kanssasi tahdon aikaani tuhlaa, koska susta en pysty enää level uppaa.

Olet ainutlaatuisen arvokas, ansaittu aarre, mun rakas.

Olet toteen käynyt unelma, olet mulle kliseisesti…se oikea.

Haluan joka aamu herätä sinun viereltäsi, haluan joka päivä oppia sinusta uutta, haluan joka ilta rakastaa sinua enemmän.

Lupaan seisoa aina rinnallasi, lupaan olla aina tukenasi, lupaan, että joskus suutun ja Justiinaksi muutun, lupaan halata ja suudella kun meillä ei ole enää hampaita.

En halua huomenna huomata etten ollut läsnä, hetki on nyt, hetki on tässä.

Sydämeni yhteiset sekunnit talteen ottaa, sitä tärkeämpää ei olekaan, mennään yhdessä kiikkutuolin kautta kuoppaan.

Nyt ja aina, pidän kädestäsi kiinni kysymys kuuluu: ethän päästä irti?”

Mr. & Mrs. Mutka <figcaption>Mr. & Mrs. Mutka </figure><figure id=
IMG_2642
porukat
IMG_2626
IMG_2601
IMG_2594

Juhlapaikkana meillä toimi Rikhardinkadulla olevan ravintola Emon sisäpiha. Tila oli kuin meille tehty. Sopivan kokoinen ja sisustettu romanttisesti hieman Italia fiiliksin. Pöydällä vihreitä yrttejä kukkien sijaan, isoja viinitynnyreitä siellä täällä pöytinä, valkoiset tivoli-lamput roikkuivat tilan yläpuolella ja kynttilöitä oli ympäriinsä luoden tunnelmaa. Söimme kaikki yhden pitkän pöydän äärellä kuin yksi suuri perhe jouluaterialla.

Yksi sana kuvaa sitä päivää: täydellinen. Sellainen mitä halusimme ja toivoimme. En muuttaisi siitä päivästä mitään. Aurinko paistoi, ruoka maistui ja viini virtasi. Kampaus ja meikki onnistuivat toiveiden mukaisesti, iso kiitos Netalle meikistä ja Stiigulle tukasta. Päivä oli ihanan rento ja hyvin, hyvin tunnerikas. Vierellä lähimmäiset, rakkaat ihmiset. Pienet intiimit häät. Meidän häät.

_MG_1379

Tässä me nyt ollaan, aviomies ja sen vaimo. Saanko räjähtää onnesta?

Vieraiden ottamia hääkuvia voi katsella instassa hastagilla #jennijaantti.

Häämatkan vietimme suurimmaksi osaksi Balilla. Siellä koeteltiin henkisen ja fyysisen kunnon äärirajoja. Kerran uhmattiin kuolemaa ja muutoin nautittiin ihanasta Balin saaresta. Mitä siellä oikein kävi? Tästä lisää ensi kerralla. Häämatkan otoksia löytynee myös instan puolelta #mutkatmatkassa.

-Rouva Mutka-