So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Luxus kasvohoitoa luonnonkosmetiikalla

Antti osti mulle maaliskuussa synttärilahjaksi lahjakortin kasvohoitoon. Kiireiden vuoksi pääsin vasta nyt sen käyttämään.

Olin varannut ajan viime viikon perjantaille töiden jälkeen ajatuksella, että pääsen rentoutumaan työviikosta ja aloittamaan viikonlopun ihana freesinä. Ja sitä olo todellakin oli hoidon jälkeen.

Jolie oli paikan nimi ja se sijaitsi näppärästi aivan kodin vieressä. Helsingin keskustassa Kalevankadulla. En ollut aiemmin käynyt siellä. 

Astuessani sisään valloittava, puhdas ja kukkainen tuoksu otti mut vastaan heti ulko-ovella. Saapui sieltä myös hyvin ystävällinen kosmetologi tervehtimään (jonka nimeä en valitettavasti muista).

Kärsin totaalisesta sekaihon sekamelskasta. On näppyä, on mustapäitä, on kuivia, hilseileviä laikkuja ja rasvaisia plänttejä. Täten hoidoksi valikoitui "Lemon Therapy".

"Puhdistava ja kirkastava hoito normaalille ja sekaiholle. Sopii myös epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Teemme tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ota hetki itsellesi – hiivi keskipäivän kauneusunille sitruunapuutarhaan, jossa Välimeren keltainen aurinko kutittelee kasvoja. Anna vitamiinien ja hedelmähappojen kirkastaa sekä ihosi että mielesi. Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun."

Kävin makuulle lämmitettyyn hoitopetiin, laitoin silmät kiinni ja olin taivaassa.

Taustalla soi tunnelmallista ja seesteistä musiikkia. Vuoron perään hajuaistin valtasivat mitä ihanimmat tuoksut. Freesiä metholia, suklaista pähkinää, laventelia, ruusuja ja sitruunan raikkautta.

Kasvoille levittyi hoidon aikana erilaisia puhdistavia voiteita ja seerumeita sekä rauhoittava ja kirkastava naamio. Kuumakivet hieroivat hartioita.

Ai, että kun mä nautin siitä kun joku hipelöi kasvoja, päätä ja hartioita.

Voisiko joku tehdä tota mulle joskus koko päivän?

Siis niin ihana, rentouttava ja aistikas kokemus.

#nomakeup

Hoidon jälkeen mun iho oli silmin nähden kosteutettu, heleä ja freesi. Se tuntui ihanan puhtaalle ja raikkaalle.

Sain listauksen hoidossa käytetyistä tuotteita ja testailla niitä kämmenelle. Mikä parasta kaikki käytetyt tuotteet Jolie Spassa on luonnonkosmetiikkaa. Se on mulle tärkeätä koska haluan vältellä ihollani kemikaalikoktaileja.

Mukaan lähti hoidossa käytetyt Pariisilaisen hoitolasarjan Absolutionin kosteuttava seerumi sekä syväpuhdistava naamio.

Tuo seerumi on ollut aivan täydellinen päivävoide. Se imeytyy nopeasti jättäen raikkaan ja kosteutetun fiiliksen iholle. Siitä tuli ihan selkeä uusi vakkari. Sain mukaan myös erlaisia näytteitä.

Klikkaa kuvasta Jolien verkkokauppaan.

En käy usein kasvohoidoissa koska en ole kokenut saavani niistä juurikaan mitään irti.
Nyt on pakko sanoa, että tämä mesta antoi mulle niin täydellisen kasvohoidon sekä hyvää palvelua, että todellakin haluan mennä sinne uudelleen. Kiitos Jolie! <3

Tulevana äitienpäivänä varmasti ihan ykkösjuttu on antaa vaimokkeelle lahjakortti Jolien hoitolaan. Tai muistaa omaa daamia synttäreinä, vuosipäivänä tai muuten vain. Ja käyhän ne hoidot toki myös miehille. :)

Vahva suositus!

-Jenni-