So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Miksi mä valitsin juuri Fitskut?

Haluun kertoa teille pätkän mun elämästä...
Tai pikemminkin pätkän mun kropan taipaleesta kohti parempaa hyvinvointia.

Säkin tiedät varmasti, että nykypäivänä tosi moni kärsii uniongelmista, vatsan ongelmista ja tuntee ettei riitä virtaa mihinkään ylimääräiseen.

Mulla oli sama tilanne päälle kolme vuotta sitten.
Olin aina duunipäivän jälkeen ihan totaalisen loppu, jaksoin tasan rohjahtaa sohvalle eikä mua sieltä helpolla saanut ylös muualle kuin sänkyyn.
Mun vatsa reagoi lähes kaikkeen mitä söin siten, että se turposi kovaksi palloksi, jonka jälkeen olinkin yksi mätänevä kaasupallo.
Välillä saattoi mennä kaksikin päivää paskalla käymisten välissä. Ja olo oli sen mukaisesti tukala.

Kokeilin syödä gluteenitonta, maidotonta, vähä hiilihydraattista ja mitä näitä nyt on. Sama ongelma vaan toistui.
Söin edes omenan, niin mun maha turposi pinkeäksi palloksi.

Nukuin tuolloin mielestäsi ihan hyvin mutta kuten sanoin, olin työpäivien päätteeksi aivan rättipoikki. Virtaa mihinkään ylimääräiseen treenin ja töiden ohella ei todellakaan riittänyt. Mikä taas kertoo siitä, etten palautunut hyvin.
Unet eivät olleet laadultaan hyviä.

Kolme vuotta sitten mun isosisko väen väkisin pakotti mut ottamaan käyttöön FitLinen ravintolisät.
Vänkäsin kauan vastaan, sillä meidän kaappi oli täysi yhtä jos toista vitamiini purnukkaa ja nappulaa. Otin aamuisin ja iltaisin niitä nappuloita varmaan kourallisen verran. Ja söin päivittäin lähes orjallisen terveellisesti. Elin siinä luulossa, että mun kroppa kyllä saa kaiken mitä se tarttee niistä nappuloista.

Mutta siskon sitkeän vänkäämisen päätteeksi päätin kokeilla hänen mieliksi.

Huomasin jo parin viikon käytön jälkeen, että en ollut enää niin loppu työpäivien jälkeen. Sitä kykeni vaikka imuroida kämpän, lähteä vielä johonkin kylään tai frendin kanssa kahville. Vireystila oli selvästi parempi.
Treeneissä alkoi kuukauden käytön jälkeen huomata todellista eroa. Suorituskyky oli parantunut. Rauta ei enää hapottanut niin nopeasti ja pystyin vetämään kovempia treenejä.

Kuukausi myöhemmin tajusin, ettei mun vatsa ollut yhtään niin ongelmainen, kun aiemmin. Pökälekakkaa alkoi hiljalleen tulla räjähtävän varpusparven sijaan. Antti myös huomasi, että en haise mädälle kananmunalle enää niin usein. Hän oli tästä varmasti hyvinkin kiitollinen.
Hiljalleen huomasin itsekin, ettei vatsa enää oireillut turpoamalla kaikkeen mitä suuhuni laitoin.

Mikä oli siisteintä ikinä!
Kerrankin sellainen normaali olotila pötsissä.


Aloin voida ensimmäistä kertaa koskaan oikeasti hyvin.
Sen vuoksi kiinnostuin ottamaan selvää näistä FitLinen tuotteista. Mitä ne oikein ovat, koska ne olivat vaikuttaneet niin merkittävästi mun elimistön toimintaan.

Ne ovat siis luonnollisia, puhtaita ja kasviperäisiä ravintolisiä. Mikä siis tarkoittaa, että ne ovat ikään kuin uutettua, jauhemuodossa olevaa HeVi-osastoa purkissa.
Niiden käyttö vastaa käytännössä sitä, että söisit monipuolisesti 8 saavillista hedelmiä ja kasviksia päivässä.
Saksassa ne tehdään ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti. Ne ovatkin ehkä yksi parhaiten valvottu merkki.

Keltainen ja punainen muodostaa aamujuoman ja sininen iltajuoman.

Ja miksi ne toimivat niin hyvin?

Uskon, että syy siihen on se, että niillä on patentti jonka vuoksi ne imeytyvät vähintään 90% elimistöön.
Kun taas ne mun kaapissa olleet kymmenet eri vitamiinipillerit ja kapselit eivät takaa minkään sortin imeytymistä.
Ja ne ovat muutoinkin keinotekoisia eli synteettisiä ja täynnä, jos mitäkin ”aineita” että se pilleri yleensäkään näyttää pilleriltä.

Näiden fitskujen idea pähkinän kuoressa on ehostaa suoliston kuntoa ja edistää sen hyvinvointia, mikä on muuten ihan todella tärkeä juttu sillä suolistossa on sun toiset aivot!

"Havainto myös vahvistaa ajatusta, että ihmisen toinen äly asuu ruuansulatuksessa. Suolisto kytkeytyy aivoihin hermoilla, joissa viestit kulkevat nopeasti edestakaisin." - Hesarin artikkeli aiheesta.

Nää jauheet siis tehostavat aineenvaihduntaa, pitävät suoliston paremmassa kunnossa ja täyttävät elimistössä olevat vitaaliaineiden puutostilat.
Mitä tänä päivänä on lähes kaikilla, söi sitten miten terveellisesti tahansa.
Ja juuri niistä puutostiloista johtunee monet erilaiset vaivat ja oireet.

Mä heitin ne kaikki vanhat pillerit roskiin sillä en ollut koskaan huomannut mitään eroa mun olotilassa sen mukaan, että käytinkö niitä viikon vai olinko viikon käyttämättä.
Kun taas näiden fitskujen tuoman muutoksen tunnen joka ikinen päivä, kun nautin sen veteen sekoitetun jauheesta koostuvan juoman aamuin ja illoin.
Aamujuoma piristää ja herättää päivään sekä ikään kuin ”valmistelee” pötsin päivän tuleviin ruokailuihin. Iltajuoma taas auttaa kehoa palautumaan päivän kuormituksesta yön aikana.

Tähän päivään mennessä ne ovat auttaneet mulla ihan vain ”muutamaan” asiaan:

Energiaa riittää aamusta iltaan, pötsi toimii selvästi paremmin (tulee pökälekakkaa eikä se varpusparvi), mua ei turvota enää niin monet ruoka-aineet mitä ennen eikä ummeta, kroppaan ei keräänny nestettä, aineenvaihdunta porskuttaa, kynnet kasvaa vahvoina, tukka kasvaa nopeasti, iho on hyvässä kunnossa, vastustuskyky on huomattavasti parempi (sairastanut viimeisen kolmen vuoden aikana vain 3-4 kertaa flunssan), treenitehot ovat kasvaneet, palaudun hyvin kuormittavista päivistä, ei tule lihaskramppeja eikä suonen vetoja, ei ole tullut huuliherpestä koko käytön aikana ja mikäli imetyshormonit taikka lapsi ei olisi sekoittamassa pakkaa niin myös nukkuisin hyvin. Näin oli meinaan ennen tätä momlife tilannetta.

Raskaana ollessani näiden teho vain triplaantui. Ystävät ihmettelivät, että miten mä jaksoin painaa tuolla menemään töiden ohella ja treenata siihen päälle 4-5 kertaa viikossa. Ja siis aivan raskauden loppuun asti.
Mä uskon näiden olleen vastaus siihen.

Monissa mammaryhmissä törmäsin siihen, että siellä moni odottaja kärsii jostain tai useammasta epämukavasta oireesta kuten:

  • Närästys
  • Pääkivut
  • Ummetus
  • Väsymys
  • Unettomuus
  • Pahoinvointi
  • Oksentelu
  • Turvotus
  • lihaskrampit

Nämä muun muassa mitä äkkiseltään tuli mieleen.
Mulla ei tullut alkuraskauden hieman etovan olon jälkeen MITÄÄN ongelmia. Ja silloinkin siihen orastavaan aamupahoinvointiin auttoi aamulla nautittava fitsku drinkki. Paha olo tyssäsi kuin seinään.
Enkä tuolloinkaan keksinyt siihen muuta syytä kuin nämä tuotteet.

Nyt tässä on viimeiset 5 kuukautta eletty tätä äiti-elämää ja nukuttu useana yönä vain muutaman tunnin verran.
Ajoittain on ollut todella haastavaa nousta sängystä aamuisin ylös.
Mutta sieltä päästään aina ylös, ulos ja jopa lenkille tai treenaamaan asti.

Tämä punainen juoma on niin kultaa väsyneelle mielelle!

Ilman näitä jauhoja ei tää äitiys homma olis niin antoisaa ja kivaa aikaa kuin mitä se nyt on.
Tietty mullakin on niitä täysin p*askoja päiviä ettei jaksais tehdä mitään (lue vaikka edellinen postaus) mutta kyllä prossat silti menee niiden kivojen päivien puolelle. Kun virtaa ja hymyä riittää ennemmän kun väsymyksen manausta.

Myös viime yö meni käytännössä niin, että torkahtelin sen läpi. Ilmeisesti joku "vain äiti ja tissi" vaihe on alkamassa. Jippii!
Aamulla olotila vastasi elävää kuollutta eikä kiinnostusta juurikaan ollut aloittaa päivää mutta kyllä se mieli taas piristävän aamu drinksun jälkeen muuttui siihen, että kyllä siitä päivästä saakin jotain irti.
Tunnen itseni ja tiedän, että olisin NIIN paljon uupuneempi ilman näitä tuotteita sillä oon tosi huono kestämään univajetta ja väsymystä. Ja niitä kumpaakin on tämän 5kk aikana kertynyt paljon.

Tässä kuormittavassa elämäntilanteessa nää tuotteet auttaa mua pysymään selvästi virkeämpänä, pää toimii ja ajatukset kulkee edes jotenkin ja palaudun niistä kehnoista öistä huolimatta.

Miten pari juomaa voi vaikuttaa niin paljon?!?
Miten vitamiinit ja mineraalit voi vaikuttaa niin paljon?!

Haluun aina voida niin hyvin kuin mahdollista (sen hetken elämäntilanteeseen nähden).
Ja nämä fitskujen tuomat tulokset ovat se syy miksi mä käytän vain ja ainoastaan niitä. Ja miksi puhun vain ja ainoastan niiden puolesta.
Mikään toinen merkki ei ole pystynyt samaan. Trust me, kokeiltu on!

Mä en kestäisi yhtään jos mun olo palautuisi takaisin sinne mitä se oli tuolloin reilu kolme vuotta sitten.

Nykyään mun koko perhe käyttää tuotteita. Myös mun hyvin epäilevä anoppi jonka vakuuttamiseen meni puoli elämää aikaa. Onneksi hänkin vihdoin uskoi mua ja otti tuotteet käyttöön hyvin tuloksin.
Mun PT asiakkaista suurin osa käyttää näitä ja jokainen diggaa ihan sikana. Ovat auttaneet heitä samojen ongelmien kanssa.

Tässä niistä kokemuksista muutamia kuvina:

Ja juurikin nämä sekä useat muut positiiviset kokemukset omani mukaan lukien oli se syy miksi aloin näitä tuotteita jälleen myymään, koska ne toimii! Ne istuu mun arvoihin ja ammattiin kuin nenä päähän.

Ja ne tekee niiiiin hyvää!! Ihan parasta!

Näiden tulisi löytyä jokaisen perheen ja yksilön kaapista.

Aamudrinksu on aurinkoa lasin täydeltä.

Mun missio on näiden molempien töideni puolesta auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Yhtälailla sitä fyysistä hyvinvointia kuin sisäistä hyvinvointia. Nämä kaksi asiaa kulkevat täysin rinta rinnan.

Tästä syystä koin, että mun on jaettava tää stoori myös täällä. Mä seison näiden tuotteiden takana 100%.

Tiedän, että on niin monia muitakin jotka kärsivät noista ihan samoista ongelmista, kun mitä mä ennen.

Jos sulla on samoja oireita ja haluut kuulla näistä tuotteista enemmän niin laita mulle rohkeesti viestiä.
Oon kirjoittanut näistä aiemminkin, ennen raskautta ja sen postauksen voi lukea täältä. Siellä on hitusen kattavammin kerrottu itse tuotteista. Ja mä kerron enemmän kuin mieluusti niistä lisää suoraan sulle.

Tuun itse käyttämään näitä hautaan asti.

IHANAA UUTTA ENERGISTÄ VIIKKOA!

-Jenni-