terveys

Mun hyvän olon ja terveyden salainen eliksiiri

Väsyttääkö jatkuvasti?

Energiat lopussa?

Temppuileeko vatsa?

Sairastatko usein?

Jos vastasit kyllä, niin lukaseppa tämä postaus.

Kerron sulle mun salaisuudesta. FitLinestä. Eli fitskuista.

Oot saattanut ehkä kuulla tai lukea niistä. Kuten moniin ravintolisiin niin myös näihin tuotteisiin kohdistuu hyvin paljon ennakkoluuloja ja niistä ollaan aika pitkälti vain kahta mieltä. Kehutaan ja haukutaan. Toiset sanoo turhaksi huuhaaksi ja toiset ylistää niiden tuoman paremman olon ja terveyden puolesta. Yleensä haukkujen takana löytyy henkilö kuka ei ole tuotteita koskaan käyttänyt.

Mäkin pidin niitä ensin vain huuhaana. Mitä nyt jotkut jauhot voisi saada aikaan? Siskoni kuitenkin ylisti näitä tuotteita siinä määrin, että mielenkiintoni heräsi. Häntä ennen myös muutama kollegani oli puhunut FitLinestä vain pelkkää positiivista. Heitin ennakkoluulot romukoppaan ja laitoin tilauksen vetämään.

Ja kyllä kannatti! 

Kohta kaksi vuotta takana enkä aio koskaan luopua näistä. Nämä tuotteet ovat parantaneet mun terveyttä, yleistä oloa, vireystilaa, jaksamista ja palautumista ihan älyttömästi.

FitLine Optimaalisetti: Basics, Activizer ja Restorate

Moni kyselee multa näistä tuotteista ja tässä tulee niistä nyt kunnon tietoisku.

Mitä nämä FItLine tuotteet siis ovat?

FitLine Optimaalisetti koostuu kolmesta tuotteesta: Basic, Activizer ja Restorate.

Tuotteiden avulla saadaan turvattua keholle elintärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet päivittäin. FitLinen tuotteilla paikataan ravinnosta nykypäivänä jääneitä aukkoja. Kaiken pohjana tietysti on hyvä, terveellinen ja mahdolllisimman puhdas ruoka. Sen rinnalla optimaalisetti antaa laadukasta rakennusainetta koko keholle sekä mielelle. 

Optimaalisettiä tulisi ihan jokaisen käyttää päivittäin. Niin lasten, aikuisten kuin vanhustenkin.

Basics

Hoitaa vatsaa ja suolistoa. Sisältää 32 ruuansulatusentsyymiä, päivittäiseen tarpeeseen maitohappobakteerit, kuidut sekä C, A, K ja E-vitamiinia ja seleeniä, jotka ovat voimakkaita luonnon omia antioksidantteja.

Basicin ensisijainen tehtävä on putsata ja hoitaa suolistoa päivittäin. Basics rakentaa suolistoon tervettä bakteerikantaa ja antaa sille antioksidanttisuojan.

Yleisimmät oireet silloin kun kaikki ei ole suolistossa kunnossa:

 • huono vastustuskyky
 • närästys
 • ummetus/ripuli/epäsäännöllinen kakka
 • huono iho
 • alakuloisuus
 • piereskely
 • turvotus
 • hiiivatulehdukset
 • virtsatien tulehdukset

Activizer

Energiaa tuova B-vitamiinivalmiste. Sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit imeytyvässä muodossa ja lisänä C-vitamiinia, ruskoleväuutetta ja luonnollista sekä puhdasta guaranaa suoraan kasvista uutettuna tehostamaan B-vitamiinien imeytymistä.

Activize vaikuttaa mun energia-aineenvaihduntaan. Sen avulla pysyn virkeänä ja energisenä, muisti pelaa ja aineenvaihdunta toimii.

Ja niitä B-vitamiineja kuluu muuten kaikessa missä käytämme energiaa. Erityisiä b-vitamiinisyöppöjä ovat urheilu, stressi, kaikenlainen fyysinen ja henkinen kuormitus, alkoholi ja tupakointi.

B-vitamiinin puutosoireista yleisimpiä ovat:

 • energiattomuus, saamattomuus
 • alakuloisuus
 • muistiongelmat

Activize on vaikuttanut mulla kaikkiin edellisiin ja muihinkin mielenkiintoisiin asioihin kuten mun ihon ja hiusten kuntoon. Se tukee myös rasvanpolttoa. Activize on lisännyt selvästi myös mun hapenottokykyä ja suorituskykyä. Se saa verenkierron tehostumaan selkeästi.

Tälle mä näytän joka aamu. :D :D

Aina aamujuoman (Basics + Activizer) jälkeen mun kasvot, rinta ja kädet hehkuu hetken aikaa punaisina kun verenkierto tehostuu. Kihelmöivä tunne valtaa koko kropan. Sitä kutsutaan "fläsäriksi". Oikein tunteen miten pääkoppa ja keho herää päivään. Aamutreenit menee ihan leijaillen sen jälkeen.

Aamudrinksu <3

Restorate

Restorate on valmiste josta saa kaikki kehon tarvitsemat tärkeät mineraalit yhdessä D-vitamiinin kanssa. Se auttaa mun kehoa palautumaan päivästä. 

Yleisimmät oireet ylikierroksilla käyvästä kehosta:

 • väsymys, mikään uni ei riitä
 • nukahtamisvaikeuksia
 • heräilyä kesken unen, katkonainen uni
 • selluliitti
 • hauraat kynnet, iho, hiukset
 • krampit
 • nesteen kertyminen kehoon

Restoratea käytän aina iltaisin, koska se vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun ja silloin mun keho saa tarvittavat rakennusaineet yöksi. Tällöin palautuu paremmin eikä stressi liikunnasta, duunista tai muista stressiä aiheuttavista tekijöistä pääse rasittamaan liiaksi mun elimistöä.

Muuta infoa

FitLine tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia väri- ja säilöntäaineita sekä luonnollista hedelmäsokeria. Ensisijaista on niiden vaikutus, laatu, puhtaus ja turvallisuus. FitLine tuotteilla on hyvin tiukat laatustandardit.

 • GMP korkein kansainvälinen puhtaus- ja turvallisuusstandardi
 • DIN ISO 9001-laatustandardit
 • Sveitsin vitamiini instituutin jatkuva valvonta.
 • Ravintoaineiden ainutlaatuisen vaikutuksen takaa Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®).

Vesiliukoisuus, ryhmävaikutteisuus ja tuo ravintosiirtokonsepti - patentti takaa sen, että kaikki mitä purkissa on imeytyy yhdessä. Tuotteet sekoitetaan lasilliseen vettä ja ne imeytyvät elimistöön 90-95%.

Uskon, että juuri tuon hyvän imeytymisen takia ne toimivat perinteisiä ravintolisä kapseleita ja tabletteja paremmin. Ja ne maistuvat todella hyviltä!

Isoin ja tärkein muutos on se, että olen pysynyt terveenä. Aiemmin muhun tarttui helpolla flunssat ja virukset. Nyt yli kahden vuoden aikana sairaslomapäiviä on kertynyt tasan kaksi kappaletta! Mitkään kausiluontoiset taudit, norovirukset eikä jylläävät vatsapöpöt ole muhun tarttuneet. Vaikka työskentelen päivittäin baktreerien valtakunassa kuntosalilla. Mun kollegat ja asiakkaat sairastaa vuoron perään ja mä vaan porskutan eteenpäin.

Mä jaksan painaa hektisen ja stressaavan arjen läpi enkä väsähdä. Ei ole enää aamuja ilman mun Basics + Activizer powercoctailia. Voittaa kahvin muuten ihan 6-0. Lähtee se "aivosumu" pois silmien edestä.

Mun vatsa toimii paremmin, ei pieretä taikka turvota ihan jokainen ruoka-aine enään. Roudaan nämä purnukat jopa lomille mukaan eikä tule turistiripulia enää. Ennen näitä tuotteita se tuli joka kerta kun Aasian maille lähdettiin.

Mä palaudun ja nukun hyvin. Kiireinen arki ja kovat treenit eivät hyydytä meikäläistä. Kiitos Restoraten. Muutoinkin treenit kulkee ihan toisissa svääreissä ja mun hapenotto-sekä suorituskyky on noussut älyttömästi.

Mun tukka sekä kynnet kasvaa silmissä ja iho on paremmassa kunnossa. Myös selluliitti on vähentynyt.

Ei siis mitään pikkujuttuja vaan ihan älyttömän isoja tekijöitä. Mun elimistö voi nyt niin paljon paremmin ja sen myötä luonnollisesti minäkin. Mä todellakin kuulun siihen kastiin joka ylistää näitä tuotteita ja aion käyttää niitä hautaan asti.

Olen kuullut tuotteista monien eri käyttäjien kokemuksia. Ne ovat auttaneet elimistön paremman toiminnan ohella mm. allergioihin, erilaisiin ihottumiin, diabeteksen arvoihin suotuisasti, kilpirauhasen ongelmiin, migreeniin, hormonitoimintaan, painonhallintaan ja pudotukseen sekä moneen muuhun asiaan mikä vain liittyy ihmiskehoon. Aina nahkasta sinne sisimpään asti.

Monille asiakkailleni olen tuotteet tilannut ja he ovat saaneet niistä myös paljon apua. Erityisesti heillä on vireystila kasvanut, vatsan toiminta ja yöunet parantuneet. Ja niiden myötä koko terveys.

Näin parina esimerkkinä eräs asiakkaani oli vuoden aikana sairaslomalla yli 100 päivää migreenin takia. Hän tilasi optimaalisetin ja vuoden käytön jälkeen migreenistä johtuvia sairaslomapäiviä oli alle kymmenen. Kelaa mikä ero!

Tilasin tuotteet myös miehelleni Antille. Vuorotyöstä johtuvien valvottujen öiden takia hän altistui ennen lähes kerran kuukaudessa jollekin pöpölle. Nyt hän on pysynyt yhtäjakoisesti paljon pidempiä aikoja sairastumatta.

Myöskin anoppi lähti mukaan FitLine perheeseen ja kahden kuukauden käytön jälkeen hänen kaikki veriarvonsa olivat kohentuneet paremmiksi kilpirauhasta myöden.

Systeri on käyttänyt näitä tuotteita mua kauemmin ja saanut niistä ihan älyttömästi apua. Työelämässä hän on lentoemäntä ja ammatin tuoma jatkuva matkustelu painekammiossa ja sen kuivassa sisäilmassa turvotti hänet palloksi ja teki olon epämukavaksi. Vatsa oireili ja ihon kunto huononi. Kuvittele se hirveä ja turvonnut olotila mikä tulee pitkän lentomatkan jälkeen ja koe se kymmeniä kertoja kuukaudessa. Yök.

FitLinen optimaalisetillä hänen vatsan toiminta sekä ihon kunto parani ja olotila keveni. Eikä ne pidemmätkään lennot olleet enään niin raskaita kun virtaa riitti. Hän roudasi jauhot mukaan aina sinne minne lentokoneen nokka näytti. Sisko käytti tuotteita myös läpi raskauden. Koko odotusajan hän voi todella hyvin. Ei ollut mitään ongelmia ja hän jaksoi mennä ja tehdä muiden mukana. Hyvin tomera ja terve "fitsku" vauva syntyi. Nyt äitiys ja vähäiset yöunet ovat hänen uusi työnkuva. Activizeriä nassuun kun väsy iskee ja taas se mami porhaltaa eteenpäin. <3

Tätä postausta ei ole tehty yhteistyössä FitLinen kanssa. Kerron tuotteista koska uskon niihin. Oma ennakkoluulo siitä, että ne ovat pelkkää huuhaata ei olisi voinut olla enempää väärässä. FitLine on mun salainen eliksiiri ja nyt säkin tiedät niistä. Täältä saat lisätietoa fitlinetuotteet.fi ja mun kautta saat ne vielä tukkuhintaan. 

Terveys on mulle niin tärkeä asia, että panostan siihen mielelläni ja nämä tuotteet ovat tukeneet sitä vain paremmaksi. Ei ne syöpää parantavia ihmepulvereita ole mutta moni muu asia niillä saattaa kyllä kohentua ja parantua.

Mä en ole ollut sairaana yli kahden vuoden aikana kuin kaksi kertaa. Johtuuko se näistä tuotteista vai helkkarin hyvästä tuurista niin sitähän ei kukaan tiedä. Itse veikkaan, että näistä vitamiini tuotteista. Ja mä maksan enemmän kuin mieluusti 2,90€ päivässä siitä, että voin näin hyvin. Eli vähemmän kuin Starbucksin kahvi.

Paljon sä olisit valmis maksamaan paremmasta olosta, vireydestä ja unesta?

Aurinkoista viikonloppua! <3

-Jenni-

*Lähteinä käytetty muita tuotteiden käyttäjiä

comments powered by Disqus