So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

terveys

Mun hyvän olon ja terveyden salainen eliksiiri

Väsyttääkö jatkuvasti?

Energiat lopussa?

Temppuileeko vatsa?

Jos vastasit kyllä, niin lukaseppa tämä postaus.

Kerron sulle mun salaisuudesta. FitLinestä. Eli fitskuista.

Oot saattanut ehkä kuulla tai lukea niistä. Kuten moniin ravintolisiin niin myös näihin tuotteisiin kohdistuu hyvin paljon ennakkoluuloja ja niistä ollaan aika pitkälti vain kahta mieltä. Kehutaan ja haukutaan. Toiset sanoo turhaksi huuhaaksi ja toiset ylistää niiden tuoman paremman olon ja terveyden puolesta. Yleensä haukkujen takana löytyy henkilö kuka ei ole tuotteita koskaan käyttänyt.

Mäkin pidin niitä ensin vain huuhaana. Mitä nyt jotkut jauhot voisi saada aikaan? Siskoni kuitenkin ylisti näitä tuotteita siinä määrin, että mielenkiintoni heräsi. Häntä ennen myös muutama kollegani oli puhunut FitLinestä vain pelkkää positiivista. Heitin ennakkoluulot romukoppaan ja laitoin tilauksen vetämään.

Ja kyllä kannatti! 

Kohta kaksi vuotta takana enkä aio koskaan luopua näistä. Nämä tuotteet ovat parantaneet mun yleistä oloa, vireystilaa, jaksamista ja palautumista ihan älyttömästi. 
Moni on kysellyt multa näistä tuotteista niin tässä tulee niistä nyt kunnon tietoisku.

FitLine Optimaalisetti: Basics, Activize ja Restorate

Mitä nämä FItLine tuotteet siis ovat?

FitLine Optimaalisetti koostuu kolmesta tuotteesta: Basics, Activize ja Restorate.

Tuotteiden avulla saadaan turvattua keholle elintärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet päivittäin. FitLinen tuotteilla paikataan ravinnosta nykypäivänä jääneitä aukkoja. Kaiken pohjana tietysti on hyvä, terveellinen ja mahdolllisimman puhdas ruoka. Sen rinnalla optimaalisetti antaa laadukasta rakennusainetta koko keholle sekä mielelle.

Basics

Hoitaa vatsaa ja suolistoa. Sisältää 32 ruuansulatusentsyymiä, maitohappobakteerit, kuidut sekä C, A, K ja E-vitamiinia ja seleeniä, jotka ovat voimakkaita luonnon omia antioksidantteja.

Yleisimmät oireet silloin kun kaikki ei ole suolistossa kunnossa:

 • huono vastustuskyky
 • närästys
 • ummetus/ripuli/epäsäännöllinen kakka
 • huono iho
 • alakuloisuus
 • piereskely
 • turvotus
 • hiiivatulehdukset
 • virtsatien tulehdukset

Basicsin ansiosta mun vatsa toimii nykyään säännöllisesti, eli kakka kulkee. Mua ei turvota eikä pieretä enää jokainen ruoka-aines mitä suuhuni laitan. Näin oli siis ennen ja se oli todella epämukava ongelma. Vastustuskyky on myös parempi, kausilenssut ovat antaneet mun olla rauhassa.

Activize

Energiaa tuova B-vitamiinivalmiste. Sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit ja lisänä C-vitamiinia, ruskoleväuutetta ja luonnollista sekä puhdasta guaranaa suoraan kasvista uutettuna tehostamaan B-vitamiinien imeytymistä.

Activize vaikuttaa mun energia-aineenvaihduntaan. Sen avulla pysyn virkeänä ja energisenä, muisti pelaa ja aineenvaihdunta toimii.

Ja niitä B-vitamiineja kuluu muuten kaikessa missä käytämme energiaa. Erityisiä b-vitamiinisyöppöjä ovat urheilu, stressi, kaikenlainen fyysinen ja henkinen kuormitus, alkoholi ja tupakointi.

B-vitamiinin puutosoireista yleisimpiä ovat:

 • energiattomuus, saamattomuus
 • alakuloisuus
 • muistiongelmat

Activize tukee myös rasvanpolttoa. Se on lisännyt selvästi myös mun hapenotto- ja suorituskykyä niin töissä kuin treeneissä. Se saa verenkierron tehostumaan selkeästi.

Tälle mä näytän joka aamu. :D :D

Aina aamujuoman (Basics + Activize) jälkeen mun kasvot, rinta ja kädet hehkuu hetken aikaa punaisina kun verenkierto tehostuu. Kihelmöivä tunne valtaa koko kropan. Sitä kutsutaan "fläsäriksi".
Oikein tunteen miten pääkoppa ja keho herää päivään. Aamutreenit menee ihan leijaillen sen jälkeen.

Aamudrinksu <3

Restorate

Restorate on valmiste josta saa kaikki kehon tarvitsemat tärkeät mineraalit yhdessä D-vitamiinin kanssa. Se auttaa mun kehoa palautumaan päivästä. 

Yleisimmät oireet ylikierroksilla käyvästä kehosta:

 • väsymys, mikään uni ei riitä
 • nukahtamisvaikeuksia
 • heräilyä kesken unen, katkonainen uni
 • selluliitti
 • hauraat kynnet, iho, hiukset
 • krampit
 • nesteen kertyminen kehoon

Restorate on auttanut mulla kaikkiin edellemäinituihin. Käytän sitä iltaisin, koska se vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun ja silloin mun keho saa tarvittavat rakennusaineet yöksi. Tällöin palautuu paremmin eikä stressi liikunnasta, duunista tai muista stressiä aiheuttavista tekijöistä pääse rasittamaan liiaksi mun elimistöä.

Muuta infoa

FitLine tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia väri- ja säilöntäaineita sekä luonnollista hedelmäsokeria. Ensisijaista on niiden vaikutus, laatu, puhtaus ja turvallisuus. FitLine tuotteilla on hyvin tiukat laatustandardit.

 • GMP korkein kansainvälinen puhtaus- ja turvallisuusstandardi
 • DIN ISO 9001-laatustandardit
 • Sveitsin vitamiini instituutin jatkuva valvonta.
 • Ravintoaineiden ainutlaatuisen vaikutuksen takaa Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®).

Vesiliukoisuus, ryhmävaikutteisuus ja tuo ravintosiirtokonsepti - patentti takaa sen, että kaikki mitä purkissa on imeytyy yhdessä. Tuotteet sekoitetaan lasilliseen vettä ja ne imeytyvät elimistöön 90-95%.

Uskon, että juuri tuon hyvän imeytymisen takia ne toimivat perinteisiä ravintolisä kapseleita ja tabletteja paremmin. Ja ne maistuvat todella hyviltä!

Oma ennakkoluulo siitä, että ne ovat pelkkää huuhaata ei olisi voinut olla enempää väärässä. FitLine on mun salainen eliksiiri ja nyt säkin tiedät niistä. Täältä saat lisätietoa fitlinetuotteet.fi ja mun kautta saat ne vielä tukkuhintaan. 

Terveys on mulle niin tärkeä asia, että panostan siihen mielelläni ja nämä tuotteet ovat tukeneet sitä vain paremmaksi. Ei ne syöpää parantavia ihmepulvereita ole mutta moni muu asia niillä saattaa kyllä kohentua ja parantua.

Maksan enemmän kuin mieluusti 2,90€ päivässä siitä, että voin näin hyvin. Eli vähemmän kuin Starbucksin kahvi.

Paljon sä olisit valmis maksamaan paremmasta vatsan toiminnasta, vireydestä ja unesta?

Aurinkoista viikonloppua! <3

-Jenni-