So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Pienet häitä edeltävät tunnelmat

Huomenna tähän aikaan mulle tuunaillaa kovaa vauhtia häämeikkiä. Kaksikymppisenä olin täysin sitä mieltä etten koskaan mene naimisiin. Johtuen monien tuttavien sekä omien vanhempien eroon päätyneistä avioliitoista. Tuolloin en vielä osannut edes odottaa minkälaisen kultakimpaleen tulen löytämään. Antin kanssa on jo 4 vuotta yhteistä matkaa takana ja huomenna tuo matka alkaa uudelleen. Yhdessä. Mutkat matkassa.

Eilen oli hääpreppi päivä. Ensin kynittiin karvat ja sitten laitettiin silmät sädehtimään. Kiitokset Anulle, mun luotto ripsiteknikolle. Tämän jälkeen suihkurusketus niin tuli eloisampaa väriä tähän valkoiseen hipiään. Päivä toi elävästi mieleen viime syyskuun kisavalmistelut. Samanlainen rumba ja siellä mä ilkosillani kuivattelin brunaa kauneushoitolan veskissä.

Tulin juuri viimeiseltä ”sinkkutytön” lenkiltä. Taapersin pitkin Arabianrantaa ja pohdiskelin tulevaa elämää. Huomista. Aikaa ennen Anttia. Miehiä on ollut ja mennyt. Kunnollisia ja kusipäitä. Kukin omaa elämää värittänyt. Viimeisin tuli jäädäkseen.

Yksi henkilö meidän häistä puuttuu. Henkilö joka tekisi päivästä vieläkin täydellisemmän. Rakas äiti. Lenkillä ollessani katselin ylös taivaalle ja tuumailin, että toivottavasti äiti näkee mitä täällä alhaalla tapahtuu. Toivottavasti hän näkee miten hyvin hänen molemmat tytöt ovat elämässä pärjänneet. Molemmilla on kunnolliset ja ihanat miehet. Sellaiset joista äidin sydän olisi sulanut. Toinen tytär on jo aviossa ja raskaana. Laskettu aika on 7 päivän päästä. Musta tulee täti ja äidistä olisi tullut mummo. Tulevat häät ja tämä orastava jännittäminen on yksi monista hetkistä kun toivoisin, että voisin vain nappaa puhelimen ja soittaa hänelle. Vastaavia hetkiä on näihin 9 vuoteen mahtunut miljoonia. Mutta hyvin me ollaan pärjätty ja pärjätään jatkossakin. Äidin luonne, kasvatus ja arvot elävät meissä. Siskoni ja minä, me molemmat muistutetaan päivä päivältä yhä enemmän äitiä. Maailman vahvinta naista.

Vielä muutama hoidettava asia tälle päivälle ja sitten antaa virran viedä. Pitäisi opetella muun muassa sellainen pikkujuttu kuin valssi.

Kuukauden postaus breikki edessä. Loma on alkanut. Nyt katse eteenpäin ja nauttimaan näistä hetkistä. Huomisesta. Meistä.

Kuullaan taas!

-Jenni-