So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Ripsipidennyksillä silmät säihkymään! (sis. alennuskoodin)

Haluutko tietää mistä saat ihan pystyyn parhaimmat ripsienpidennykset stadissa?

Olen kertonut aiemminkin kuinka meikkaaminen ei ole yhtään mun juttu. Mitä helpommaksi naaman ehostuksen voi tehdä niin sen mä teen. Siksi otin muun muassa kulmakarvojen kestopigmentoinnit ja samasta syystä olen käyttänyt ripsipidennyksiä jo vuosia. Omat ripset ovat lyhyet ja ohuet. Jos vanhingossakaan laittaa liikaa mascaraa niin tuloksena on klimppiset hämähäkin jalkoja muistuttavat semi pelottavat silmät.

Räpsyjen tekijöitä on matkan varrella ollut kymmeniä. Aikoinaan otin joka kerta ripset eri paikassa toivoen, että löydän sen timanttisen tekijän. Monta kertaa sai pettyä kun puolet ripsistä karisi jo ensimmäisellä viikolla. Otti ihan vaan "pikkasen" päähän kun näki ripsien (rahojen) huuhtoutuvan kasvojen pesun yhteydessä lavuaarista alas.

Ennen - tsiisus miten brutaali valo. :D

Monta räpsyä myöhemmin se timanttinen tekijä löytyi, yllättävänkin läheltä.

Entinen pt-asiakkaani, nykyinen kaverini Anu on kosmetologi, ripsiteknikko sekä sokeroija. Hän tekee myös jalkahoitoja, manikyyrejä, ripsipermiksiä, geelilakkauksia, korvien rei`ityksiä ja ripsien/kulmien värjäyksiä. Hän tekee normaaleita ripsipidennyksiä sekä volyymiripsiä.

Otan aina volyymit, mitä tuuheammat sitä parempi. Tämä tarkoittaa siis, että muutama ripsipidennys kiinnitetään pienen "viuhkan" tapaisesti kiinni yhteen omaan ripseen. Jep, yhteen omaan ripseen! Mun sorminäppäryys saatikka kärsivällisyys ei moista työtä kestäis edes tuntia. Propsit siitä. Mitä paksummat ja tuuheammat omat ripset ovat luonnostaan sitä upeammilta pidennykset niissä näyttävät.

Anu työskentelee ihan stadin ytimessä Kampissa, Hiushuone Neossa. Kun Anun penkkiin ensimmäisen kerran kellistin itseni joku neljä vuotta sitten niin vaihtoa ei ole tarvinnut miettiä. Hän on ihan pystyyn paras tekijä mitä stadista löytyy!

Anun tekemät ripset kestävät kauan. Yleensä ripsiendennyksiä tulisi huoltaa kolmen viikon välein mutta vasta silloin mulla alkaa ensimmäiset ripset lähtemään. En tiedä mitä super-mega-laatuliimaa hän käyttää mutta missään, koskaan muulloin ei ole ripset niin kauaa kestäneet näin hyvinä. 

Jatkuvasti Anu haroo pinseteillä jokaisen ripsen välin ja löytää sieltä aina uuden orvon tapauksen ja tuuppaa siihen ripsiviuhkan kiinni. Jopa ne mun ohuet ja lyhyet ripset riittää säihkysimmuihin.

Mun rakko meinaa räjähtää jokaisen kerran päätteeksi kun veskiin ei ole päässyt reilusti yli kahteen tuntiin. :D

Jälkeen. :)

Anun käsittelyssä kauneusunet käy toteen. Sinne aina menee pojan näköisenä, meikittä ja ilman silmiä. Kahden ja puolen tunnin kuluttua ulos kävelee hyvin levännyt, päiväunilta juuri herännyt, säihkysimmuilla varustettu daami. <3

Varaa oma kauneustuokio Anulta ja saat koodilla "MUTKA" -20% alennusta 15.4.2017 mennessä tehdyistä varauksista. Tarjous koskee ripsienpidennyksiä, sokerointeja sekä geelilakkauksia.

Nyt on taas naama nättinä. Ensi viikolla lomalle ja meikit jää himaan. :)

Kiitos Anu!

-Jenni-

*Blogipostaus tehty yhteistyössä Tmi Kosmetologi Anun kanssa. Palvelusta on saatu alennusta.