hyvinvointi

Trendikkäät terveyskengät, Color4Care

Onko sun duuni sellaista, että seisot suurimman osan päivästä?

Se on hyvä juttu!

Seisominen on istumista paljon parempi ja kropalle terveellisempi vaihtoehto mutta siinä joutuu jalat, erityisesti jalkapohjat koville. Sillä on väliä minkälaisilla kengillä työpäivänsä viettää.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä hoitoalaan erikoistuneen yrityksen Color4Caren kanssa. Heidän tuotteet antavat persooonallista vivahdetta sekä väriä niin ikään kliinisen valkoiseen arkeen mitä hoitoalalla on.

Itse olen hyvinvointialalla mutta samaan tapaan hoitajien kanssa jalkojen päällä minäkin työpäiväni vietän. Olet kokeillut vuosien aikana monia erilaisia työkenkiä, jotta työnteko olisi pitkän päivän loppumetreille asti jaloistakin mukavaa.

Se on ollut haasteellista. Erityisesti löytää sellaiset kengät mitkä ovat mukavat, kevyet ja hengittävät hyvin. Ja lisäksi niiden tulisi näyttää myös hyvältä. 

Sain valita Color4Caren valikoimasta itselleni testiin tennarit ja tämä kenkäpaketti saapui muutama päivä sitten.

Valitsin Sprox Athletic Sport - tennarit

Hyvä tapa testata täysin pränikät tennarit on lähteä niillä kävelylle. Silloin tuntee heti onko kengistä mihinkään. 

Laittaessa nämä tennarit jalkaan ne tuntuivat heti erilaisille verrattuna perus lenkkareihin. Kevyet ja todella mukavan tuntuiset jaloissa. Ihan kuin kävelisi pehmoisen memory foamin päällä. Päällinen on joustavaa materiaalia, pottuvarpaat eivät joutuneet ahdinkoon. Tennarit mukautuivat hyvin tämöselle lättäjalalle.

Suoraan paketista otettuna tepastelin niillä 5km lenkin ja jaloissa tuntui sen jälkeen edelleen kevyelle ja mukavalle. Yksi tärkein testauksen aihe oli se, että alkavatko tennarit hiertämään. Niin ei käynyt.

Ja siis miten kivan näköiset tennarit on!

Terveyskengät jotka näyttävät trendikkäälle. Mätsäs mun uusiin treenipöksyihin ihan täysin.

Eivät nämä saliharjoitteluun ideaaleimmat ole pehmoisen pohjan ja joustavuuden takia mutta siksi taas hyvinkin käypät muuhun tekemiseen. Todella hyvät juuri kävelylle ja juurikin siihen jatkuvaan seisomiseen. Pitkän työpäivän jälkeen jaloissa ei tuntunut siltä, että niissä roikkuisi vielä 5kg extra nilkkapainot kiinni.

Mikäli teet seisoma tai istumatyötä ja sun nilkat turpoavat päivien aikana niin Color4Caren valikoimasta löytyy myös pirtsakat tukisukat (kompressiosukat), jotka auttavat parantamaan verenkiertoa säärissä sekä jaloissa ja pitävät jalkojen olon kevyenä. Ne toimivat oikein hyvin myös treenatessa.

Aurinkoinen ja lämmin aamu. Vain minä ja musiikki. Kyllä tuo ulkona oleminen vaan tekee gutaa kaikinpuolin.

Testin lopputuloksena siis oikein mallikelpoiset tossut seisomatyötä tekevälle ja siis myös sinne lenkkipolulle. Olit sitten hoitoalalla tai et niin suosittelen. :)

Millaisia vaatimuksia sulla on työkengille?

-Jenni-