So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

työ

Uusi vanha työ

Moikka!

Viime lauantaina kirjoitin itsetunnosta sekä kuinka itsetuntoa voi erilaisilla harjoituksilla vahvistaa. Samassa postauksessa paljastin kyseisten harjotteiden olevan omalla kohdalla nyt enemmän kuin tarpeeseen muuttuneiden työkuvioiden takia. Nyt kun asia on julkista niin voin kertoa tästä työkuviosta lisää.

Pienenä taustana, että olen nyt 3,5 vuotta toiminut Kampin Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Fressillä personal trainerina. Musta tuntuu, että olen sellainen maskotti. Oon siellä aina. Joko itse treenaamassa tai asiakkaita eteenpäin puskemassa.

Viime perjantai oli normaali työpäivä siinä missä muutkin. Mutta siihen mahtui mukaan pari muuttujaa...

Mulle tarjottiin meidän keskuksen uuden trainer vastaavan pestiä.

Ja mä tartuin siihen!!! :D

En ole aiemmin toiminut esimiehen tehtävissä. Ollut aina perus rividuunari. Oon ihan älyttömän täpinöissä ja fiilareissa tästä uudesta työtehtävästä. Odotan super innolla mitä kaikkea tämä tuo mukanaan.

Kyllä mua tottakai myös jännittää. Ihan helkkaristi. Tulee paljon uutta opittavaa, enemmän vastuuta ja multa odotetaan aiempaa enemmän. 

Olenko mä hyvä esimies?

Saanko täytettyä ne vaatimukset mitä ylemmältä taholta mulle asetetaan?

Päästäänkö tiimin kanssa yhdessä tuloksiin?

Oon päättänyt onnistua koska mä vihaan epäonnistua. Oon tosi kilpailuhenkinen ja haluan hoitaa tämän hyvin. Ja yleensä kun mä jotain päätän niin sen mä myös teen. Mä oon todella perfektionisti varsinkin kun puhutaan työstä. Se oma tontti pitää hoitaa kunnolla ja oikein. Ja niin mä olen tähän päivään asti tehnytkin. Siitä on sadellut kiitosta useampaankin otteeseen. Eli kyllä mä pystyn siihen nytkin.

Pari pykälää kovempi ote hommiin niin hyvä tulee.

Saanko esitellä Fressi Kampin uusi trainer vastaava. :)

Onneksi mä en ole yksin. Mun tukena löytyy aivan jäätävän hyvä, ammattitaitoinen trainer tiimi. Ne tutut ja turvalliset kollegat joiden kanssa näitä töitä on tehty jo vuosia. Mä luotan siihen jengiin ihan sata nolla. Ja nyt musta tuli ikään kuin meidän tiimin äiti. Se joka jakaa tehtävät, asettaa tavoitteet, toruu, kiittää ja kenelle voi tulla kertomaan huolet ja murheet. Viestinviejä yläkertaan ja viestintuoja alakertaan.

Entiselle pomolleni (joka siirtyi toisiin tehtäviin) annan erityiskiitoksen hyvin mallikkaasta esimiehen roolista. Häntä vierestä seuranneena oon oppinut paljon ja ymmärtänyt millainen on hyvä, kannustava mutta jämäkkä esimies. Ja sellainen mäkin aion olla!

Ylennyksestä johtuen mun päivät täyttyvät nyt työllä, uuden oppimisella ja sen sisäistämisellä. Alkuviikko mennyt nenä kiinni näytössä aamusta iltaan. Haipakkaa aikaa tulee olemaan varmaan 2-3kk kunnes pääsen kunnolla "sisään" vastaavan pestiin ja saan työt rullaamaan omalla painollaan eteenpäin. Tämä todennäköisesti tulee vaikuttamaan blogipostausten määrään. Kirjoittelen niitä siihen tahtiin kun se aikatauluun istuu. Eli mikäli tulee radiohiljaisuutta niin tässä syy. :)

Että sellaista häppeninkiä kuuluu tänne. Mitäs sinne?

-Jenni-