aamut

Aamuihin rakastunut

Rakastan aamuja ja ne ovatkin minulle päivän mieluisimpia hetkiä! Lasten ollessa ihan pieniä aamuherätykset olivat viiden pintaan. Se sopi minulle hyvin. Aamusta sai pestyä pyykit ja tiskit alta pois ja ruokakin oli valmiina yhdeksään mennessä. Ja juuri tästä tykkään vieläkin, jäähän meille koko päivä aikaa tehdä ihan kaikkea muuta kuin kotitöitä!

Nykyisin nautin aamuista eri tavalla. Nousen vähintään yhtä aikaisin, mutta hiljaiseen taloon. Saan ruhtinaallisesti tunnin tai jopa kaksi aikaa olla ihan itsekseni. Hörppiä kahvia kaikessa rauhassa tai vaikkapa kirjoitella blogia;) Usein käytän aamujani myös askarteluun tai muuhun pieneen kivaan näpräilyyn. Tänä aamuna olen kirjoitellut postin kuljetukseen lähtevät joulutervehdykset, kynttilänvalossa kahvia siemaillen. Mikä nautinto!

Ilokseni huomasin myös muutamia kortteja vielä puuttuvan. Haikeus iskee, kun tarvittava määrä kortteja ym. viemisiä on kasassa...näitä kun puuhailisi loputtomiin! Nyt on kuitenkin vielä lupa askarrella muutama kappale lisää;) 

Kesällä mikään ei voita aamuja ja hiippailua puutarhassa...kerkeän tehdä aika monta puutarhakierrosta ja ladata itseäni tulevaan työpäivään. Toki talvinen puutarhamaisemakin on omalla tavallaan todella kaunis.

Aamuista kivaa tekee myös se, että koko pitkä päivä on vielä edessäpäin. Tuntuu, että tässähän on aikaa tehdä vaikka ja mitä! Kauheasti suunnitelmia on taas tämänkin päivän varalle...ihana ajatus, mutta päivän kuluessa todellisuus iskee luultavammin jälleen päin näköä! Päivä on täynnä lasten harrastuksia( osa jopa päällekkäin!), jotka määräävät tämän päivän tahdin. Mieheni on töissä, joten kurvailen hirmuista vauhtia ristiin rastiin;)  Tykkään kyllä toiminnasta ja näin omatkin puuhailut pysyvät mielekkäinä! Sitä vaan kuvittelee itsensä extrakerkeäväksi;)...

Jossain vaiheessa päivää palataan siis takaisin maan pinnalle ja jätetään loput ajatukset huomiselle tai sitten seuraavalle viikonlopulle, kun minulla taas on olevinaan hirveästi aikaa tehdä kaikkea mahdollista ja ehkä mahdotontakin;)