So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Lisää syksyisiä sisustusjuttuja!

Moikka! Niinpä olen siirtynyt vuorostaan yläkertaan pyörittelemään kalusteita ja "sisustustavaroita"... Se on kyllä kumma vimma yrittää löytää uusia järjestysvaihtoehtoja:) Syksyisin tulee ehkä se pakottavin tarve saada uutta ilmettä joka puolelle! 

Yläkerta on seinä- ja lattiaväritykseltään vaalea ja niinpä tänne voi huoletta tuoda tummempaa verhoa ja mattoa. Nyt kaipaan selkeästi jotain muuta kuin perinteistä valkoista, harmaata ja mustaa... Saunalta halusin puiset tuolit yläkertaan, ja pihalta olen tuonut myös keväällä nikkaroimiani tikkaita sisälle;) Edelleen kaipailisin joitain kukkapöytiä/ pylväitä viherkasvivillitykseeni... Alakertaan yhden kirpparilta onnistuin bongaamaan... Toivottavasti etsivä löytää vielä haluamansa:) Myös rautaiset kynttilänjalat ovat kuin tehdyt tämän hetkiseen makuuni. Nämä ovat myös kirppislöytöjä! 

On hauska huomata, että retro on nyt todella muodikasta. On paljon puun,- ja ruskean värejä kalusteissa. Myös rottinki on tullut takaisin:) Esim. Elloksen sisustusosasto on täynnä menneiden vuosien aarteita päivitettynä tähän päivään:) Uusvanhaa retroa ja jopa modernia retroa... Kirppislöydöissä vaan on ihan eri henki ja tunnelma, jonka takia valitsen mieluummin käytettyä:) En vielä jokunen vuosi takaperin olisi voinut sietää moisia kalustehirvityksiä, mutta nyt huomaan ihastuvani näihin kokoajan enemmän ja enemmän;)

Rohkeninpa tilata yläkertaankin uuden maton... sitä tämä tila tähän hetkeen kyllä kaipaa! Valinta on todellakin yllättävä:) Harmikseni ykkösvaihtoehto oli päässyt loppumaan... Ja tästä kakkosvaihtoehdostakin jouduin ottamaan astetta pienemmän koon, kun mitä olin alunperin ajatellut:( Verhojen kanssa kävi samalla tavalla, ja niinpä tein tässäkin kohtaa nyt sitten riskivalinnan... tummaa on tulossa... jännityksellä jään odottamaan! Palataan näihin sitten myöhemmin;)

Mutta siis, sain muutettua järjestystä aika totaalisesti... ompelu- ja askartelupisteellä on nyt myös reilusti lisää säilytystilaa, kun nostin varastossa vuosia olleen emännänkaapin yläosan pöydän päälle:) Tälle olen palavasti etsinyt arvoistansa paikkaa, koska kaappi on yksi suurimmista lemppareistani:) Rottinkinen hylly on kesän kirppislöytö, ja tämä oli pakko saada mahtumaan johonkin:) 

En ole vielä täysin sinut uuden järjestyksen kanssa... haudutellaan tämä viikko ja katsotaan, josko palaset loksahtaisivat kohdalleen ensi viikonloppuna??!! Syksyntulon tunnistaa, kun minulla alkaa olla tarve tuoda erilaisia "pikkuesinerykelmiä" joka puolelle;) Asettelen ja puran! Asettelen ja puran taas! Eripariset kynttilänjalat ovat hankintalistalla kirppareita kierrellessä... Nämä yhdistettynä viherkasveihin ovat nyt kovasti mieleeni! 

Kuvissa vilahduksia siitä, mitä tuleman pitää... Jokohan viikonloppuna tulisi valmista??!! 

Palataan taas:) -Asta-