So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapset

Tätä äitiä on hemmoteltu oikein kunnolla!

Näin se meillä menee, että lapset haluavat järjestää äidille hirmuisesti kaikkea kivaa synttäreiden kunniaksi:) He eivät myöskään käsitä, että miksi meille aikuisille ei järkätä yhtä isoja juhlia kuin heille??!!

Meillä ei aikuisten kesken oteta paineita lahjaostoista. Ostetaan sitten, kun on tarvetta jostain. Tänä vuonna paketistani paljastui iso pussillinen lätkäliiga- karkkeja;) Lasten mukaan isi oli sanonut, että ilman karkkia äiti ei selviydy... Ajatus on mielestäni se tärkein! Lapsillekkin on tätä isosti painotettu. Onkin ihana huomata, että heidän antamistaan paketeista paljastuu aina jotain oikeasti tunteella itse tehtyä:)

Esikoinen on kyllä niin mainio näissä juhlajutuissa, ja saa tempaistua sisaruksetkin mukaan menoonsa;) Hän on höyrynnyt näitä synttäreitäni jo varmaan parisen viikkoa:) Lahjoja ja leivottavia hän on kovasti miettinyt, ja lauantaina suoriutuikin lähes itsenäisesti paistoksista. Eilen sitten täytti kakun, ja laittoi päälle kolme kynttilää. Tämä määrä kertoo kuulema ihanien lasteni lukumäärän:)

Lasten antamista paketeista paljastui A4- kokoiset valokuvin ja kuvioteipein koristellut taulut. Aivan ihanat! Sanoinkin, että vaikka en ole aikaisemmin innostunut valokuvista kehyksissä, niin näille on varmasti ihan pakko käydä sellaiset ostamassa!

Jokaiselta oli omat taulut ihanine teksteineen, ja yksi yhteisenä heiltä kaikilta. Todennäköisesti esikoinen on näiden takana?? Liekkö toiset saaneet kuitenkin valita kuvansa ja tekstinsä itse??!!

Lahjojen lisäksi sain kuulla onnittelulaulun suomeksi, englanniksi ja venäjäksi:0 Esikoinen lauloi tottakai myös oman keksimänsä laulun...

Äitini tuoma synttärikukka onkin hieman erikoisempi yksilö:)

Vaikka olen saanut lapsilta kevään aikana nipottajan tittelin, niin kaiketi he kuitenkin loppupeleissä rakastavat äitiään juuri tällaisena:) Se ei jäänyt viesteistä epäselväksi! On onni olla äiti näille mahtaville lapsukaisilleni:)

Näillä eväillä onkin hyvä startata uusi viikko!