So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kevätfiilis

Aurinkoinen keskiviikko, jee!

Moikka! Peruskiireistä arkea mennään, mutta auringon myötä oli ihan pakko räpsiä aamulla muutamia kuvia tänne!

Viikonlopun pääsiäisruohokylvöt ovat jo hyvässä kasvussa! Pumpulin lisäksi kasvualustana on myös vessapaperia, hyvin toimii! Pumpuli tosin pysyy pidempään kosteana, paperin kanssa pitää olla tarkkana, ettei kasvustot pääse liiaksi kuivumaan...

Äitini toi minulle maanantaina muutaman hyasintin, ja niistä kasailin yhden asetelman lisää... Paperia taas pohjalla, ja pajunoksia taivutin kaareksi asetelmaa koristamaan. Näitä istutuksiani en multiin koskaan laita. Kestävät minkä kestävät ja ompahan sitten helppo heittää menemään ja vaihtaa uudet tilalle!

Nopsaan siemenet kyllä itävät meidän valoisassa alakerrassa. Kukkia laitettiin myös viikonloppuna itämään, ja ensimmäiset ovat jo nostaneet päätään! Taimipotit pitävät majaansa jälleen kerran olohuoneen lattialla:0 Kiitos laattalattian, pieni kosteus pottien pohjassa ei haittaa mitään! Lattialämmityskin tuntuu olevan taimille mieleen.

Ensimmäiset helmililjatkin ostin töihin tullessani... 

Olen myös alkanut miettimään yrteille ym. kivoja kyltti- ideoita. Latinalaiset nimet kiehtovat kovasti, ja niistä olenkin jo ottanut valmiiksi selvää.

Auringon myötä on kyllä heti taas keväisen innostunut olo... Tätä lisää kiitos:)