sisustus

Bloggailun aloittelua!

Moikka! Olen niin innoissani tästä mahdollisuudesta olla osana So-Up blogiyhteisöä! Jännittää ja kauhistuttaakin, mut tää on niin odotettua vaihtelua ja mukava lisä touhukkaaseen arkeeni. Kerronkin tässä alkuun vähän itsestäni ja mielenkiinnonkohteistani. Ruostetta& röyhelöitä- blogin takaa löydyn minä Asta, -81 syntynyt parturi- kampaamo- ja kirpputoriyrittäjä Kiteeltä. Tärkeimpiä elämässäni ovat luonnollisesti aviomieheni, 6- vuotias poikani sekä 7- ja 8- vuotiaat tyttäreni. Meillä onkin varsin touhukas perhe ja vasara pysyy kädessä pienimmälläkin!

Moni on vuosien varrella ihmetellyt energisyyttäni aina pihatöistä ompeluksiin, että missä välissä kerkeän?! Kyllä se on varmasti ihan peruspositiivinen luonteeni, joka mahdollistaa kaiken tämän. Ja rakkaus kaikkeen mitä teen! Yrittäjyys itsessään on ennen kaikkea elämäntapa ja samoin lapset ovat aina olleet mukana menossa ja tekemässä! Asuminen maaseudulla omakotitalossa on tällaiselle puuhastelijalle  unelmien täyttymys ja suurin inspiraatioiden lähde. Ollaan asuttu talossamme aika tarkalleen 8 vuotta ja ihan nollasta on alunperin lähdetty rakentamaan ja tekemään.

Olen ihan huomaamattani ajautunut ja myöhemmin täysin hurahtanut puutarhailuun ja sisustussäätämiseen! Nämä ovat siis ehkä kuitenkin ne suurimmat aihealueet, jotka tulevat esiintymään postauksissani. Korostan, että olen täysin itseoppinut näissä tekemisissäni. Kursseja eikä kouluja ei ole käyty, lehtiä ja kirjojakin lähinnä selailtu! Kokeilujen ja lukuisten epäonnistumisten kautta otetaan oppia ja siksipä uskonkin, että lukijankin on  helppo hypätä matkaani! Puutarhanautiskelua siis luvassa keväästä pitkälle syksyyn ja varmasti jopa kyllästymiseen asti, huh...

Sisustushulluudestani haluan mainita sen verran, että kierrätysmateriaalit kaikessa komeudessaan ovat päärooleissa. Meiltä ei kotoa juurikaan uusia huonekaluja tai sisustusesineitä löydy! Tässä kohtaa siis pakko hehkuttaa, että olen täysin hurahtanut myös kirppistelyyn! Teen löytöjä aina käsitöissä käytettävistä materiaaleista ( esim. vanhat verhot, liinat, lakanat, pitsit) kalusteisiin ja ihan kaikkea siltä väliltä. Näistä tulossa varmasti paljon juttua jatkossa!

Kaksi muuta suurta aihealuetta ovat askartelu ja ompelu. Nämä ovat olleet kuvioissani pienestä pitäen ja on hauska seurata, miten oma tekeminen edelleen muuttuu vuosien varrella materiaalien ja omien mieltymysten muuttuessa. Askartelussa käytän paljon kierrätysmateriaaleja sekä mm. metsän tarjoamia rikkauksia ( sammalet, oksat ym.). Luvassa ihan kaikkea paperiaskarteluista rautalankailuun ja mitä nyt ikinä mieleen juolahtaakin kokeilla.

Ompelussa pidän itseäni täysin amatöörinä, lähinnä hassuttelua ja hupsuttelua ihanilla materiaaleilla. Koristeelliset pipo- ym. pikkuompelukset ovat ihanaa ajanvietettä! En luokittele blogiani varsinaisesti diy- kategoriaan, mutta tarjoan varmasti paljon ideoita ihan jokaisen puuhasteltavaksi ja toteutettavaksi. Uskon, että erergisyyteni ja touhukkuuteni kyllä tarttuu! Tervetuloa mukaan!