So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

D I Y - kranssi rutatusta paperista!

Moikka! Tämäkin viikko alkaa kääntyä pian voiton puolelle... lentsuisena ei todellakaan ole kiva tallata arjen kiireessä :( Mutta ei auta, näillä mennään! Olettekos te säästyneet syksyn flunssilta??

Lämmin ja tunnelmallinen koti piristää kummasti mieltä kaiken syksyn harmauden keskellä! On ihana kasata tyynyjä ja torkkupeittoja joka paikkaan sekä sisustaa vielä astetta runsaammin;)

Siispä kodissa olisi vaikka kuinka paljon paikkoja D I Y - ihanuuksille! Useita seinäkoristeita olen jo tehnytkin, kuten olette varmaan jo kuvistani huomanneetkin;) Instagramin kautta moni on kertoillut saaneensa ideoita näistä d i y : stä. Niistä on aina kiva kuulla, ja nähdä kuvia! Blogi löytyy instasta @ruostettaroyheloita. Kannattaa ehdottomasti seurailla, päivittelen tiliä useaan kertaan päivän aikana;)

Rakastan erilaisia kransseja, joita käytän sisustuksessani paljon. Erilaiset paperit ovat näitä tehdessäni suurimpia materiaalisuosikkejani! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää kaikki pakkauspaperit ym!

Viime viikonloppuinen kranssi rutatusta paperista on kyllä aivan ihana! Muhkea ja todella näyttävä! On taas niin helppo ja nopea toteutettava!

Välivaiheita

Pohjana on sanomalehdistä rautalangan avulla tehty kranssi. Tämä on ehkä se kaiken työläin vaihe! Jos kotoa löytyy jotain vanhoja tarpeettomia kransseja, niin nehän toimivat pohjana loistavasti! Sitten vaan paperia ruttaamaan... itse käytin n. 30×30 kokoisia palasia, jotka ruttasin löyhästi. Tarkoitus oli saada muhkeaa jälkeä aikaan, ja siksi jätin "ruttupallot" suht' isoiksi. Toisella puolella on ruskeaa pakkauspaperia, ja toisella venäjänkielisiä sanomalehtiä:) Sitten vain sitomaan "ruttupalloja" rautalangan avulla kranssin ympärille! Tämäkin kannattaa tehdä hellällä kädellä, ettei tule liian tiukasti sidottua jälkeä:)

Eikös olekkin simppeliä?? Aion ehdottomasti tehdä näitä lisää! Myös erilaisilla kankailla saa kivan näköistä jälkeä aikaan! Täältä voit kurkata aikaisemmat kranssipostaukseni so-up.fi/ruostettaroyheloita/ihanat-pitsiliinat ja so-up.fi/ruostettaroyheloita/pitsiverhoista-naperreltya