So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

D I Y - seinäkoriste

Moikka! Tässä tuleekin nyt tosi helppo ja nopea D I Y - vinkki, jonka toteutus onnistuu varmasti ihan jokaiselta! Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös lasten kanssa! Oma 9- vuotiaani innostui oitis! Alla hänen versionsa:)

Olen jo pitkään ollut aikeissa kokeilla tätä, ja nyt sain lopultakin aikaiseksi! Juuri niin mielikuvitus valloilleen- puuhaa kuin olin ajatellutkin:) Tässä voi todellakin päästää luovuutensa ja kekseliäisyytensä valloilleen!

Idean tähän seinäkoristeeseen olen saanut unisiepparista. Toteutustapoja tähän on varmasti yhtä monenlaisia kuin on tekijöitäkin! Rohkeasti vain visioimaan omanlaista! 

Itselläni lähtökohtana oli kodin tämänhetkinen sisustusväritys. Halusin rosoista ja rouheaa, pienellä ripauksella bling blingiä:) Metsästä löytyi juuri sopiva, hieman kaareva keppi, narujen ja kangassuikaleiden ripustamista varten. Lisäksi tähän seinäkoristeeseen pääsivät laatikossa lojuneet helmikaulakorut:) Sitten vain ripustusnaru, ja koriste on valmis! Ehkä noin puolisen tuntia tuumailuineen päivineen sain tähän kaiken kaikkiaan aikaa käytettyä!

Materiaalikustannukset ovat taas ihan olemattomat, jos kotoa löytyy vähänkään ylimääräisiä kankaita, naruja ym. sopivaa ripustettavaa! Ja tämä D I Y on kyllä aika kiva lahjaideakin, joko seinäkoristeeksi tai unisieppariksi!

Mitäs tykkäätte?? Aika simppeliä vai mitä?? Ihania syksyisiä askarteluhetkiä toivotellen, Asta