So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kuusenkoristeet

Diy- kuusenpallot!

Moi! Muutaman vuoden tauon jälkeen innostuin askartelemaan kuusenpalloja. Aikaisemmin olen päällystänyt valmiita paperimassapalloja vanhoilla kirjansivuilla ja naruilla.

Nyt heräsi ajatus tehdä pohjatkin itse. Pari- kolme sivua sanomalehteä palloksi ja päälle iso lautasliina, jonka sidoin narulla kiinni! Toki nämäkin voisi päällystää esim. nuottikirjansivuilla! Myös kankaat sopisivat tähän varmasti loistavasti!

Isona plussana näissä palloissa on keveys! Samalla idealla voisi tehdä sisustuspalloja vaikka jokaiseen kauteen sopivaksi!

Mitenkäs teillä koristellaan kuusi?? Runsasta vai hillitympää??Meillä mennään aika pitkälti näillä diy- koristeilla. Postasin aikaisemmin isosta tähtikoristeesta so-up.fi/ruostettaroyheloita/helppo-ja-nopea-paperitahti .Tämä pienemmässä koossa on kaunis kuuseen ripustettuna. 

Onkos teillä jo lahjat ostettuna?? Itselläni kaikki on vielä ihan vaiheessa... miten aina käy samalla tavalla?? Aika vaan tuntuu loppuvan kesken! Paljon diy- lahjoja on valmiina, mutta vähintään saman verran on vielä tekemättä... Mukavaa viikkoa! -Asta-