So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kuusikoriste

Diy- paperikuuset!

Moikka! Jo vuosi sitten makustelin ajatusta jostain kivasta kuusikoristeesta... ideaa ei kuitenkaan tuntunut löytyvän:) Tiedättekö, kun on visio jostain ja sitten se ei vain aukea itsellekkään??!! Ajatusten tulvaa, ja vain toteutustapa on hukassa;) Itselläni tämä tuntuu olevan suorastaan arkipäiväistä.

Tähden lisäksi kuusi on suurimpia lemppareitani jouluisista kuvioista. Erilaisia luonnonmateriaaleista tehtyjä kuusia on tämän joulun alla näkynyt kaikkialla. Valmiita pohjiahan olisi saatavilla, ja ideoita päällystämiseen vaikka kuinka ja paljon... mutta en halunnut mitään sellaista;)

Tämä kuusi on ihan oma keksintöni, ja idea tähän todellinen ex tempore- päähänpisto eräältä perjantaiaamulta:) Pohjalla on ihan vain koivuhalko ja päälle olen löyhästi kuumaliimannut sanomalehteä/ pakkauspaperia. Alhaalta aloitin sivujen liimaamisen ja kuusen muodon hakemisen. Lopussa olen tarvittaessa liiman avulla sivuja taitellen saanut lisää "oksamaisuutta" aikaan.

Ei ole kovin vaikea toteuttaa ja materiaalit löytyy varmasti jokaisesta kodista:) Latvaan liimasin aiemmin tekemiäni paperitähtiä, ja ympärille kiedoin pienen valosarjan.

Mitäs pidätte??!!