So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Diy- sammalpuu

Moikka! Lähes tulkoon kaikki meidän kodin jouluiset koristeet tulevat olemaan itse tehtyjä, kuten joku ehkä saattoi tämän jo arvatakkin??!! Viime vuotisista koristeista olen kelpuuttanut vain oksatähdet, joita seiniltä löytyy pari kappaletta. 

Joka syksy on kiva ideoida jotain uutta. Varsinaisia koristeita on meillä muutenkin aika vähän. Tänä vuonna pienet kuuset ja erilaiset syksyn aikana askarrellut kranssit tuovat kotiin jouluista tunnelmaa. Tähän lisäksi kukat, kynttilät ja muutama pieni valosarja niin muuta en oikeastaan kaipaakkaan!

Tämä sammalpuu valmistui suunnitteluineen päivineen ehkä parissa tunnissa! Kehikkona on kolme paksusta rautalangasta tehtyä kolmiota, jotka olen ohuelti päällystänyt sammalella, rautalankaa apuna käyttäen! Lopuksi kolmiot kiinnitetään kärjistä toisiinsa kiinni. Ripustusnaru vielä ja puu on valmis!

Tosi modernin puun saisi jättämällä sammalen kokonaan pois ja lisäämällä puuhun vaikka pienen valosarjan! Samalla ideallahan rautalangasta voisi tehdä vaikka tähden!

Oletteko huomanneet, että juuri tämä rautalanka on esiintynyt monissa diy- jutuissani syksyn aikana??!! Ideoita ja mahdollisuuksia tuntuu löytyvän vaikka miten ja paljon! Viime vuotisia askartelujani kannattaa käydä kurkkaamassa vanhoista postauksistani, jos olet lahjavinkkejä vailla! Mukavaa viikonloppua!-Asta-