So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

jouluinen koti

Ensimmäiset hyasintit ja muuta jouluilua!

Moikka! Eikös nyt ole jo lupa jouluilla vähän reilummin?? Eilen kerkesin jopa hieman tunnelmoida kynttilöiden ja joululahja- diyjen parissa:)

Olen kertonut, että kerkeän laitella useat joulut ennen varsinaista aattoa:) Käytännössä joka viikko vaihdan tekstiilejä ja sisustustavaroita... 

Jouluista tunnelmaa tänä vuonna tuovat erilaiset luonnonmateriaalit ja useat kranssit. Lisäksi kuuset, kukat ja kynttilät ovat kovasti mieleeni. Teen oikeastaan kaikki ns. koristeet itse, ja näitä on esillä vaihtuvasti. En tykkää bling blingistä joulunakaan vaan haluan säilyttää tietyn harmonian. Värimaailma on hyvin neutraali. Ripaus punaista kuitenkin löytyy...

Valosarjoja meillä on sisustuksessa ympäri vuoden, mutta niiden valostakaan en liiemmin välitä. Roikkuvat siis lähinnä koristeina:) Pari pientä valoketjua on just hyvä.

Ensimmäiset hyasintit kotiutui viikonloppuna. Onhan nämä nyt aika somia. Tykkään nupullaan olevista ehkä jopa enemmän kuin kukkivista... Nämä kietaisin paperin sisään sekä osan saviruukkuihin.

Jokos teillä on alettu valmistautua tulevaan jouluun?? Ihanaa viikkoa! -Asta-