So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ompelu

Hassun hauskat kesämekot!

Niinhän siinä kävi, että ekan kesämekon ommeltuani oli ihan pakko tekaista pari lisää:) Postailin joku aika sitten mekko- ompeluksestani ja siitä voit kurkata lisää tästä linkistä so-up.fi/ruostettaroyheloita/ihka-eka-itselle-ommeltu-mekko Samalla kaavalla on nämäkin tehty! Tällä kertaa pätkäisin helmankin jo kerralla sopivaksi, kun ekan mekon kohdalla lyhentely meni aikamoiseksi pelleilyksi;)

Kaikki kankaisiin hurahtaneet voivat varmaan samaistua tilanteeseen, kun tietyt kankaat vaan jäävät kaapin uumeniin... joko niitä olevinaan jemmaa johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai sitten ne muuten vaan jäävät pyörimään kaappiin luvattoman pitkäksi aikaa! 

Näistä ainakin mekon yläosina olevat kankaat olen alunperin ajatellut tulevan pantoihin tai pipoihin. Ihanaa väri- iloittelua kevääseen ja kesään... noh, tälläkin kertaa suunnitelmiin tuli siis muutos:) Alaosien kankaat ovat päätyneet minulle muistaakseni ylläripussissa. Tällaisia on nykyisin jatkuvasti kaupan lähes kaikissa nettikaupoissa. Pointtina näissä on se, että saat tietyllä summalla kankaita huomattavasti normaalia metrihintaa halvemmalla. Yleensä aina joku paketin kankaista jää jopa kokonaan käyttämättä. Siltikin yllärit saavat ostajan hurahtamaan kerta toisensa jälkeen;)

Nämä kankaat sopivat mielestäni kivasti toisiinsa, ja tulivat lähes kokonaan käytettyä. Onhan mekot taas aikastalailla räväkät, mutta kesällä tekee välillä mieli hullutella väreillä ja kuoseilla:) Nyt vaan niitä helteitä kiitos!