So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kranssi

Helpoin ja nopein kranssi ikinä!

Moikka! Aika monet erilaiset kranssit on tullut tämän syksyn aikana pyöräytettyä. Hassua, että ideoita vaan tuntuu tupsahtelevan ilman mitään erityisiä mietintöjä ja suunnitteluja! Jos jostain inspiroidun, niin materiaaleista ehdottomasti! Syksyinen luonto ja paperi ovat olleet itselläni selkeästi tämän kauden juttu:)

Jouluiset lehdetkin ovat jääneet kokonaan selailematta. Uusia ei pariin vuoteen ole liiemmin tullut hankittuakaan, kun tallessa on matkalaukullinen edellisvuotisia...Tietoisesti jopa pakenen lehtien aiheuttamaa ideoiden lisätulvaa;)

Tämänkertainen kranssi on poikkeuksellisesti saanut vaikutteita muualta, lähinnä instagramista... näitä näkyy ihan kaikkialla, hieman erilaisina versioina. Ajatuksena on, että rautalankaa jää ihan reilusti näkyviin. Eucalyptus taitaa olla näissä useimmiten se vihreyden tuoja.

Omassani on paksu rautalanka kaksinkertaisena, jonka jälkeen olen sitonut suunnilleen puoleen osaan kranssia löyhästi muutaman pihatuijan oksan. Koristeluvaihtoehtoja on rajattomasti. Omiini olen ripustanut suolataikinakoristeita ja yhteen kieputin pienen valosarjan. Ovat toki tosi kauniita sellaisenaankin, ilman mitään koristeluja!

Hyvin yksinkertainen, nopea ja helppo! Sopii varmasti ihan jokaiseen kotiin ja sisustusmakuun.