So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ompelu

Hurmaavat mekot

No nyt onkin luvassa todella herkullinen mekkokimara! Olkaa hyvät!

Edellisen viikonlopun saldona neljä prinsessaunelmaa.

Vielä jäi kasa valmiiksi leikattuja ylä- ja alaosia odottelemaan ompelijaansa. Näiden lisäksi oli positiivinen ylläri löytää kangaspinkkojen välistä toinen vähintäänkin samankokoinen läjä mekkotarpeita;)

Minulla on tapana leikellä kankaita tehdastyömäisesti, että aina ompeluvimman iskiessä voin vain istahtaa koneelle ja alkaa ompelemaan! Ei sillä, kyllä välillä on iso ahdistuskin päällä tämän materiaalipaljouden kanssa...mutta pois ei pitäisi siivousvimmassaan heittää mitään!

Ompelujen ohessa leikkelin verhoista röyhelökaitaleitakin aimo kasan valmiiksi tulevia ompeluja varten. Onhan varsin työlästä ompelujen ohessa leikata jokainen kaitale erikseen. Sitäkin toki teen paljon, eihän ne valmiina olevat läheskään aina ole niitä, mitä juuri sillä hetkellä haluaisit käyttää;) Lisäksi solmin rusetteja jämäkankaista, näin kankaat tulee käyttöön kokonaisuudessaan! Ja hyvin suunniteltu ja valmisteltuhan on jo puoliksi tehty...

Näihin mekkoihin ompelin kaikkiin solmimisnauhat olkapäille. Ja vaikka nauhaa on jos jonkinmoista, ei tietenkään koskaan juuri sopivaa... Siispä pariin mekkoon tekaisin itse nauhat verhokaitaleista. Pitänee katsastaa paikallisen kangaskaupan ja kirppisten tarjonta ennen seuraavia mekko- ompeluja!

Nyt mennäänkin taas muutama päivä tiukasti leipätyössä kiinni. Katsotaan mitä sitä ensi viikonloppuna puuhataan... jännityksellä jään itsekkin odottamaan;)